Organizarea nuntii duminica

De obicei, nuntile sunt organizate in zilele de sambata. Desigur, nu este o regula batuta in cuie, iar unele cupluri, din diferite motive, aleg sa se casatoreasca intr-o zi de duminica. Dar exista diferente intre nunti, in functie de zilele in care au loc? Si daca da, in ce constau aceste diferente? Ce avantaje si ce dezavantaje prezinta nuntile de duminica? Sa vedem cam ce ar presupune organizarea nuntii duminica.

Organizarea nuntii duminica

Aevitas Weddings

Despre organizarea nuntii duminica

Inainte de toate, trebuie precizat faptul ca orice nunta, indiferent de ziua in care urmeaza sa aiba loc, este importanta si cere la fel de multa atentie la detalii. Invitatii, rochia de mireasa, costumul mirelui, aranjamentele florale, locatia sunt numai cateva dintre lucrurile la care cuplul trebuie sa se gandeasca. Pentru ca a aparut in discutie rochia de mireasa, daca aveti nevoie de sfaturi pentru alegerea rochiei de mireasa, gasiti cateva aici, iar daca va ganditi sa purtati rochii mai putin traditionale, aici si aici aveti informatii care v-ar pueta ajuta. Asa cum am mentionat mai sus, organizarea nuntii duminica solicita la fel de multa atentie din partea viitorilor miri. Cu toate acestea, nunta de duminica poate fi mai avantajoasa decat cea organizata sambata, din punct de vedere material. De ce? Pentru ca unele localuri au o serie de oferte special pentru cuplurile care vor sa se casatoreasca in ultima zi a saptamanii. Ideal ar fi sa cautati astfel de oferte in zona in care va avea loc nunta, in felul acesta economisind ceva banuti. De asemenea, si tarfiul pentru nunta religioasa ar putea fi mai mic, dar si in acest caz trebuie sa discutati cu preotul care va oficia ceremonia.

Organizarea nuntii duminica

Romeo and Juliet
Weddings

Ar fi influentati cumva invitatii de organizarea nuntii duminica? Raspunsul se afla undeva intre „da” si „nu”. Avand in vedere ca este ultima zi a saptamanii, iar luni ar trebui sa mearga la serviciu, unii invitati fie se gandesc de doua ori inainte de a da un raspuns sigur si final, iar acel raspuns ar putea fi unul negativ, dat fiind faptul ca poate nu le va fi usor sa mearga la serviciu imediat dupa nunta. Cei care vor participa, vor decide, poate, sa plece mai devreme, motivul fiind cel anterior mentionat: locul de munca. Sau, mai exista si cazuri fericite, cand invitatii isi pot lua o zi libera sau sunt in concediu, si atunci pot ramane pana la final alaturi de voi. In privinta invitatilor, lucrurile pot fi nesigure, din cauza zilei de luni (un motiv in plus sa nu ne placa aceste zile. Pentru ca, serios acum, cine iubeste zilele de luni? Trezit de dimineata, dupa doua zile in care ne-am permis luxul de a dormi pana mai tarziu etc.). Sau, poate, chiar voi ar trebui ca a doua zi sa va prezentati la serviciu (desi speram sa nu fie cazul, ca dupa nunta urmeaza luna de miere, relaxarea etc.).

Organizarea nuntii duminica

Inside weddings

Nunta de duminica ar putea fi considerata o nunta de zi, pentru ca durata evenimentului ar putea fi diminuata. Desigur, acesta nu este un impediment, iar cei care din motive diverse opteaza pentru organizarea nuntii duminica, isi pot urma in continuare planurile, avand in vedere ca nu sunt nici primii si nici ultimii care se casatoresc in acea zi. Sunt destui cei care aleg sa faca nunta intr-o zi de duminica. Mai mult decat atat, ca oricare alta decizie, si aceasta prezinta avantaje si dezavantaje si numai cantarindu-le cei doi vor vedea spre care parte inclina balanta. Ideea ce nu trebuie scapata din vedere este ca nunta va fi la fel de importanta si la fel de solicitanta in ceea ce priveste organizarea, ca nuntile ce au loc in zilele de sambata, de exemplu.

Organizarea nuntii duminica

My wedding decorations

Mai sus am incercat sa vedem cam cum arata organizarea nuntii duminica. Desigur, am privit evenimentul de la distanta, nu am intrat in cele mai mici detalii, deoarece acestea tin de miri in primul rand si nu au legatura cu ziua din saptamana in care se vor casatori (pe cine vor invita la nunta, ce fel de tinute vor avea, aranjamentele florale etc.).

Sper ca articolul v-a fost de ajutor, iar daca aveti nevoie de surse de inspiratie pentru a va organiza nunta, va sugerez sa vizualizati cateva clipuri deosebite pe Studioblitz. Acolo v-ati putea gasi sursa de inspiratie.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment