Orașe pentru petrecerea burlăcițelor

Petrecerea burlăcițelor, adică petrecerea organizată numai pentru tine și cele mai bune prietene ale tale, nu trebuie să se rezume doar la o seară în club, o masă în oraș sau o zi petrecută la plajă. Vacanța cu prietenele înaintea nunții poate fi relaxantă, încărcată cu vizite la spa, care să vă ajute pe toate să uitați de stres și să arătați perfect în ziua cea mare. De ce este mai bine să mergi într-o vacanță cu prietenele tale înainte de nuntă? Este bine să petreceți puțin timp numai voi, să uitați de agitația nunții, să povestiți amintiri de când erați în liceu sau în facultate, să faceți plajă într-un loc nou și să vă distrați. Așadar, iată câteva dintre cele mai frumoase orașe pentru petrecerea burlăcițelor.

Orașe pentru petrecerea burlăcițelor

Orașe pentru petrecerea burlăcițelor

Sursă: Fodors Travel Guide

  1. Paris, Franța

Pe lângă nenumăratele obiective turtistice pe care le puteți vizita împreună, Parisul este neînvins în două dintre cele mai cruciale aspecte ale unei ieșiri memorabile a burlăcițelor. Orașul Luminilor ocupă locul I atât la numărul de baruri, cât și la numărul de spauri pe kilometru pătrat.

Orașe pentru petrecerea burlăcițelor

Sursă: Lonely Planet

  1. Barcelona, Spania

La fel ca Parisul, Barcelona, capitala Cataluniei, este plină de baruri și de spauri, oferind nenumărate de variante de relaxare, dar și de distracție. În plus, puteți vizita obiective turistice și vă puteți bucura împreună de arhitectura specială a orașului. Iar domnișoarele de onoare singure se pot îndrăgosti! Sau poate m-am uitat eu prea mult la Vicky Cristina Barcelona

Orașe pentru petrecerea burlăcițelor

Sursă: Jewish News

  1. Lisabona, Portugalia

Din toată Peninsula Iberică, Lisabona este orașul cel mai sigur, dar și cel mai ieftin, fiind însă la fel de frumos ca orașele din Spania, de exemplu. Cazarea medie pe noapte pentru 10 persoane este de aproximativ $400, așa că e păcat să ratați oferta.

Orașe pentru petrecerea burlăcițelor

Sursă: The Crazy Tourist

  1. Praga, Cehia

La fel ca Lisabona, deși nu se ridică la numărul de baruri și de spauri al primelor două destinații, Praga este sigură și accesibilă în ceea ce privește prețurile. De asemenea, este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

Orașe pentru petrecerea burlăcițelor

Sursă: Classic Collection Holidays

  1. Valencia, Spania

Organizatoarele petrecerilor burlăcițelor care au pus ochii pe Spania pot să economisească bani dacă aleg Valencia, o opțiune mai ieftină, dar la fel de frumoasă, decât Barcelona inundată de turiști.

Orașe pentru petrecerea burlăcițelor

Sursă: Architectural Digest

  1. Belgrad, Serbia

Cu siguranță cea mai subestimată destinație pentru petrecerea burlăcițelor, Belgradul nu are foarte multe baruri și spauri (cel puțin nu la fel de multe ca Parisul și Barcelona), însă este un oraș foarte frumos și foarte accesibil. Ca să nu mai menționăm faptul că e și aproape de noi. În caz ca vă faceți petrecerea burlăcițelor în Belgrad, luați-mi-o înainte și luați o masă la restaurantul lui Novak Djokovic, vă rog, unde încerc să ajung de câțiva ani!

Orașe pentru petrecerea burlăcițelor

Sursă: Travelzoo

  1. Singapore

Viitoarele mirese care vor o locație exotică pentru petrecerea burlăcițelor, dar nu vor să-și cheltuiască tot bugetul pe acest eveniment, ar trebui să se gândească la Singapore. Aici, cazarea medie pe o noapte pentru 10 persoane costă numai aproximativ $189. Acest preț este de nouă ori mai mic decât prețul mediu pentru cazare în Las Vegas!

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment