Organizator nunta – Pro sau Contra?

Organizarea unei nunti este foarte complexa si necesita foarte mult timp. Cu totii stim ca in ziua de azi un job iti poate manca toata ziua. Cu siguranta, cand ajungi seara acasa nu iti mai arde sa te gandesti si ce ai de facut pentru nunta ta. Asa ca oamenii s-au gandit sa isi faca o meserie din a-i ajuta pe altii cu organizarea diferitelor evenimente importante din viata lor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce este un organizator nunta?

Un organizator nunta este persoana sau agentia care se ocupa de toate detaliile ce presupun organizarea unei nunti, pornind de la alegerea restaurantului (in cazul in care nu va doriti un anume loc) pana la cele mai mici detalii in privinta decoratiunilor si florilor. Rolul unui organizator nunta este sa ajute cuplul in gasirea celor mai bune solutii calitate-pret pentru ca nunta lor sa fie exact asa cum si-au imaginat-o.

Avantajele unui organizator nunta

Primul avantaj considerabil este faptul ca mirii nu mai sunt stresati de intreg procesul de organizare si pot arata cat mai relaxati si degajati in ziua nuntii, fapt care este foarte important pentru fotografiile si filmul nuntii. Organizatorul de nunta este cel care se ocupa de telefonarea companiilor pentru decoratiuni si flori, de alegerea restaurantului si a meniu-ului, de muzica, foto si video.

Un alt avantaj major il prezinta experienta unui organizator nunta in acest domeniu. Acesta va sti intotdeauna la ce companii sa apeleze si nu va avea probleme sa se incadreze in bugetul alocat.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Singurele inconveniente ar fi costul si valabilitatea organizatorilor de nunta. Asa ca daca va hotarati sa angajati un organizator nunta asigurati-va ca ati inclus onorariul acestuia in bugetul de nunta si incercati sa il contactati cat mai din timp.

Este foarte important sa comunicati cu organizatorul de nunta si sa ii prezentati ideile si tema nuntii, mai ales in cazul in care aveti deja in minte anumite in ceea ce priveste restaurantul si serviciile foto video nunta.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

  • Sunt pro pentru un organizator de nunta. In primul rand numai de stresu care scapi cand sti ca altcineva face tot ce trebuie pentru tine. Ramane sa te ocupi de tine si sa iti stresezi organizatorul cu mici detalii:D

  • Evident ca angajarea unui organizator de nunti este solutia cea mai buna din punct de vedere organizatoric, insa nu oricine isi permite varianta aceasta. In plus, la noi in tara inca nu exista o cultura in sensul acesta, dar se pare ca incet incet, ajungem si noi lumea civilizata din urma 🙂

Leave a Comment