Ora cununiei civile

Cat de importanta este ora cununiei civile? Este o intrebare pe care, poate, unii viitori miri si-o adreseaza. Este sau nu este importanta ora la care va avea loc unul dintre cele mai deosebite momente din viata voastra? Iata care sunt rapsunsurile pentru aceasta intrebare. Desigur, sunt opinii subiective. Nu uitati ca este evenimentul vostru, deci voi stiti cel mai bine ce este bine si ce nu, ce va place si ce nu, ce va doriti si ce nu. Iata despre ce este vorba in ceea ce priveste ora cununiei civile.

Despre ora cununiei civile

Cununia civila este un eveniment deosebit pentru orice cuplu. Este primul pas pe care cei doi indragostiti il fac spre noua viata impreuna in calitate de sot si sotie. Bineinteles ca tot ceea ce are legatura cu acel eveniment important, conteaza mult pentru voi. Iar ora cununiei civile nu face exceptie.

In momentul in care mergeti la primarie pentru a depune actele, veti stabili data (pe care o alegeti voi), dar si ora. In privinta orei, este posibil sa nu o puteti alege voi. Sunt mai multi factori care contribuie la acest aspect. Spre exemplu, daca veti face cununia intr-o perioada in care au loc foarte multe cununii/nunti, atunci sansele sa alegeti o ora care sa va convina, pot fi destul de mici. Vor fi multe cupluri programate, asa ca nu aveti alta solutie decat sa acceptati ora propusa sau impusa de cei de la primarie.

Poate vi se pare ca sunteti programati prea devreme, sau prea tarziu. Insa, inaite de a va face griji in aceasta privinta, interbati-va daca intr-adevar merita sau nu sa va consumati energia si timpul gandindu-va la aceste lucruri. Nu uitati ca va veti casatori. Chiar mai conteaza cand? Chiar are importanta daca veti face asta la 9 dimineata sau la 2 dupa-amiaza? Sigur, poate vreti sa aveti timp sa va pregatiti dinainte, iar ora 9 dimineata nu este tocmai una ideala avand in vedere aceste lucruri. Dar veti gasi o solutie, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

Ora cununiei civile

Pexels

Ora cununiei civile este importanta deoarece in functie de aceasta veti stabili ora la care sa vina fotograful, veti organiza sedinta foto de dupa cununie. De asemenea, in functie de ora veti stabili si cand veti merge la local impreuna cu invitatii pentru a celebra evenimentul.

Pentru ca dupa ce aflati ora pentru cununia civila, veti avea la dispozitie aproape doua saptamani pentru a pune punct orice detaliu. Si nu va faceti griji! Nu uitati ca va veti casatori! Si totul va fi bine! Poate chiar mai bine decat v-ati fi asteptat. Faceti totul pas cu pas si nu va ganditi prea mult la detalii care nu ar trebui sa va ocupe timpul sau sa va consume energia. Concentrati-va asupra lucrurilor pozitive. Veti vedea ca va fi bine.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca veti organiza cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi, atunci clipurile video de pe site va pot ajuta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment