Opiniile amuzante ale copiilor despre relatii si casnicie

Cu totii stim cat de inventivi pot fi copiii, ce imaginatie bogata au si cat de mult ne pot surprinde. In acest articol vom vedea cateva dintre opiniile amuzante ale copiilor despre relatii si casnicie. Sigur nu te vei astepta la astfel de cuvinte venite din partea lor si nu vei avea cum sa nu zambesti sau chiar sa razi cand vei citi randurile care urmeaza.

Opiniile amuzante ale copiilor despre relatii si casnicie

Cand este in regula sa saruti pe cineva?

Regula functioneaza astfel: daca saruti pe cineva, atunci trebuie sa te casatoresti cu acea persoana si sa aveti copii. Acesta este lucrul corect pe care trebuie sa-l faci. Asta spune Howard, in varsta de 8 ani.

Opiniile amuzante ale copiilor despre relatii si casnicie

Today

Legea spune ca trebuie sa ai 18 ani, deci nu as vrea sa o incalc, spune Curt, in varsta de 7 ani.

Cand sunt bogati. Asta considera Pam, de numai 7 ani.

Care este varsta potrivita pentru a te casatori?

Opiniile amuzante ale copiilor despre relatii si casnicie nu se opresc aici. Sa vedem in continuare ce raspunsuri au dat la intrebarea de mai sus.

Douazeci si trei este cea mai potrivita varsta pentru ca pana atunci vei sti acea persoana de o vesnicie, crede Camille, in varsta de 10 ani.

Nici o varsta nu este potrivita pentru a te casatori. Trebuie sa fii fraier ca sa faci asta, considera Freddie, in varsta de numai 6 ani.

Cum isi poate da seama un strain ca doi oameni sunt casatoriti?

Opiniile amuzante ale copiilor despre relatii si casnicie

Reader’s Digest

Va trebui sa ghiceasca, avand in vedere daca cei doi par sa tipe la aceiasi copii, spune Derrick, in varsta de 8 ani.

Ce crezi ca au in comun mama si tatal tau?

Nu isi mai doresc alti copii, anunta Lori, de 8 ani.

Ce fac oamenii in timpul intalnirilor?

Intalnirile sunt pentru a te distra, iar oamenii ar trebui sa se foloseasca de ele pentru a se cunoaste unul pe celalalt. Chiar si baietii au ceva de spus, daca ii asculti suficient de mult timp, spune Lynnette, in varsta de 8 ani.

La prima intalnire isi spun minciuni unul altuia, ceea ce le trezeste interesul si vor astfel sa se intalneasca si a doua oara, este de parere Martin, in varsta de 10 ani.

Ce ai face daca la prima intalnire lucrurile nu ar merge bine?

As merge acasa si as face pe mortul. In ziua urmatoare as suna la toate ziarele pentru a ma asigura ca au scris in toate coloanele despre acest lucru.

Cum decizi cu cine sa te casatoresti?

Trebuie sa gasesti o persoana careia ii plac aceleasi lucruri ca si tie. De exemplu, daca iti place sportul, ei o sa-i placa acest lucru, spune Alan, in varsta de 10 ani.

Opiniile amuzante ale copiilor despre relatii si casnicie nu se opresc aici. Sa vedem un alt raspuns pentru aceeasi intrebare.

Nimeni nu decide inainte de a creste cu cine se va casatori. Dumnezeu decide dinainte lucrul acesta, si vei afla mai tarziu cu cine ai ramas pe cap, spune Kirsten, in varsta de 10 ani.

Este mai bine sa fii singur sau casatorit?

Pentru fete este mai bine sa fie singure, dar nu si pentru baieti. Baietii au nevoie de cineva care sa faca oridine dupa ei, considera Anita, in varsta de 9 ani.

Cum ar fi lumea daca oamenii nu s-ar casatori?

Ar fi multi copii de explicat, nu-i asa?, spune Kelvin, de 8 ani.

Cum ai face o casnicie sa functioneze?

Ii vei spune sotiei ca este frumoasa, chiar daca arata precum un camion, spune Ricky, in varsta de 10 ani.

Am aflat care sunt cateva dintre opiniile amuzante ale copiilor despre relatii si casnicie. Suntem tare curiosi cum vor arata raspunsurile lor mai tarziu, peste cativa ani. Iar acum, sa schimbam putin registrul si, inainte de a incheia, va invit sa vedeti cum arata munca unui videograf de nunta.

cameraman nunta craiova

cameraman nunta craiova

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment