Oferta filmare nunta

Care este in ziua de astazi oferta filmare nunta?

Primul lucru pe care il faci ca mire este sa cauti oferte pentru orice servicii de care ai nevoie pentru o nunta, pornind de la catering si locatie pana la fotograf/videograf. Asa ca m-am gandit sa va informez cam care sunt preturile la ora actuala pe piata din Romania. Oferta de filmare nunta porneste de la 50€ si poate ajunge pana la 5000€. Preturile de pe piata sunt pentru fiecare buzunar, pentru ca nu oricine isi poate permite sa cheltuie sume considerabile pentru o nunta.

Sunt doua categorii de videografi: amatori si profesionisti. In categoria videografilor amatori preturile pornesc de la 50€ si ajung pe la 250€. Mai multe informatii despre cameramanii amatori poti gasi in articolul meu despre « Diferenta dintre un videograf profesionist si un amator ». Bineinteles in acesti bani nu poti avea prea multe, nu se pune problema de filmarea cununiei civile in alta zi, iar calitatea lasa de dorit.

In cazul videografilor profesionisti preturile minime pornesc de la 500€ si pot ajunge pana la 5000€. Pachetul de 500€ este cel de baza, cu o singura camera si pentru un buget restrans e chiar decent in comparatie cu cele oferite de cameramanii amatori. In general, pachetele ce contin doua camere pornesc de la 1000€. Se va observa diferenta in montaj, si evident va arata mult mai bine. Deja putem avea filmarea nuntii in stil cinematografic. Pachetul de 5000€ este rareori selectat, dar poate cuprinde o intreaga echipa de productie si poti avea filmari cu macaraua si cu drona.oferta de filmare nunta

In general mirii opteaza pentru pachetele cu 2 camere si steadycam pentru ca le ofera o nunta filmata in stil cinematografic, cu o calitate a imaginii foarte buna si un scenariu artistic placut. Va invit sa vizualizati site-ul meu si portofoliul de nunta pentru a va face o idee de ce inseamna o filmare de nunta in stil cinematografic cu doua camere.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

3 Comentarii

  • Buna ziua, m-ar interesa ce pachet au ales Raluca si Valer pt filmarea nuntii. A iesit chiar ca in filme . Va multumesc!

    • Buna ziua,

      Apreciem interesul acordat. Pachetul ales de Raluca si Valer este “Filmare nunta in cinci culori”. Pentru mai multe detalii va rugam sa completati formularul de oferta.

  • buna seara! sunt interesata de pachetul “filmare nu ta in 5 culori” de la ce pret porneste? sunt interesata pentru iulie 2015. multumesc mult!

Leave a Comment