Oferim dar de nunta daca nu participam la eveniment?

Ai primit invitatie la o nunta, insa dintr-un motiv sau altul nu poti participa la eveniment. Poate te intrebi daca in acest caz este sau nu este indicat sa oferi un dar pentru cuplul proaspat casatorit. Ei bine, raspunsul nu este unul simplu, cu „da” sau cu „nu”. Sunt unele lucruri pe care trebuie sa le avem in vedere inainte de a decide daca oferim dar de nunta daca nu participam la eveniment. Explic mai jos despre ce este vorba. Tineti cont de cateva lucruri si veti vedea ca decizia finala nu ar trebui sa fie una dificila.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Oferim dar de nunta daca nu participam dintr-un motiv sau altul la eveniment?

Daca nu vei fi prezent/a la nunta, nu ar trebui sa oferi niciun dar. Simplu, nu? Dar, in realitate lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Decizia de a oferi sau nu un dar mirilor depinde foarte mult de relatia pe care o ai cu ei.

dar de nunta

dar de nunta

Daca nu sunteti apropiati…

Nu trebuie sa le oferi niciun dar de nunta. Poate le trimiti un mesaj prin care ii feliciti pentru logodna, pentru nunta, insa chiar nu este cazul sa oferi un dar. Si stim cu totii ca se intampla ca la nunta sa inviti si persoane care nu iti sunt apropiate sau sa primesti invitatie de la persoane de care nu te leaga vreo prietenie (poate e vorba de vecinii din copilarie ai parintilor, poate sunt colegi de serviciu de-ai vecinei care cu ani în urmă își bea cafeaua cu soacra ta etc.)

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca este vorba de un membru al familiei…

Este dragut din partea ta sa ii oferi un dar chiar daca nu vei fi prezent/a la nunta. In functie de buget poti alege cat sau ce oferi, insa cu siguranta gestul tau va fi apreciat. De asemenea, poti trimite un mesaj prin care sa feliciti mirii.

dar de nunta

dar de nunta

Daca este vorba de un prieten apropiat…

Sigur ca este dificil sa nu poti participa la nunta unui prieten sau sa nu poata veni un prieten drag la nunta ta. Dar sunt lucruri care nu depind de noi si trebuie sa acceptam situatia. Chiar daca in ziua cea mare nu va veti vedea, puteti sa va vedeti inainte de eveniment sau dupa si atunci ii poti oferi darul de nunta. Tine cont de bugetul pe care il poti aloca unui astfel de cadou. De asemenea, nu uita sa ii oferi un cadou care sa spuna ceva despre relatia voastra, care sa reflecte prietenia ce va leaga.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Asadar, daca nu vei participa la nunta la care ai fost invitat/a, trebuie sa tii cont de relatia pe care o ai cu mirele, cu mireasa sau cu amandoi inainte de a decide daca le vei oferi sau nu un dar de nunta. Tine cont de acest lucru, dar si de bugetul tau, si astfel va fi mai usor de luat o hotarare in acest sens.

De asemenea, nu uita ca este important sa ii anunti din timp pe miri daca nu participi la eveniment, mai ales daca ei se asteapta ca tu sa te numeri printre invitati. Sigur vor intelege situatia, insa este bine sa fie anuntati.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment