O mireasa a anulat nunta din cauza soacrei

Imagineaza-ti urmatorul scenariu: te ocupi de organizarea nuntii timp de cateva luni, investesti timp, energie, bani, emotii. Abia astepti sa vina ziua cea mare, sa devii sotia barbatului pe care il iubesti, apoi, cu putin timp inainte de nunta, anulezi evenimentul. Si asta din cauza viitoarei soacre. Mai jos gasesti intreaga poveste, adevarata, despre o mireasa care a anulat nunta din cauza soacrei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Povestea miresei care a anulat nunta din cauza soacrei

Potrivit brides.com, femeia care a anulat nunta a postat pe internet intreaga poveste. Se pare ca ulterior a fost stearsa, insa nu inainte de a deveni cunoscuta pe internet.

Aceasta femeie povestea ca era intre-o relatie cu viitorul ei sot de vreo patru ani. Intre ea si soacra ei lucrurile nu au fost niciodata roz. El venea dintr-o familie cu o buna situatie financiara, in timp ce ea venea dintr-o familie mai modesta, lucru care nu ii placea mamei barbatului. Dupa ce s-au logodit, cei doi s-au ocupat de organizarea nuntii aproximativ un an. Se pare ca viitorilor miri nu prea le placea ideea de a avea o ceremonie ca la carte, si au simtit ca au organizat evenimentul mai mult din obligatie.

 a anulat nunta din cauza soacrei

a anulat nunta din cauza soacrei

Cu doua luni inainte de nunta, mama logodnicului ei le-a trimis o lista cu aproape 80 pe persoane pe care ea voia ca cei doi sa le invite la nunta. Si nu era ceva negociabil. Lista lor de invitati includea 50 de persoane, si numai 15 din cei 80 de oameni primisera invitatie la nunta. Soacra ei le spusese ca toti acei oameni isi cumparasera deja bilete pentru avion si isi facusera rezervare pentru a se caza cu ocazia nuntii, desi nu primisera invitatie la marele eveniment.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Avand in vedere cele intamplate, viitorii miri au anulat nunta. Au sunat pe toata lumea si au anuntat ca evenimentul nu va avea loc. Totusi, cei doi s-au casatorit, avandu-i aproape pe prietenii lor cei mai buni. Doi.

Intrebata cum a reactionat soacra ei atunci cand a aflat ca nunta nu va mai avea loc, femeia a spus ca mama sotului ei nu a fost deloc incantata de ideea de a-i anunta pe cei invitati de ea la nunta ca evenimentul a fost anulat. Si, bineinteles ca tanara femeie s-a bucurat ca soacra ei a fost pusa in situatia aceea, la care s-a ajuns din cauza ei.

 a anulat nunta din cauza soacrei

a anulat nunta din cauza soacrei

Sigur ca este neplacut cand alte persoane intervin in organizarea nuntii si le impun mirilor lucruri cu care ei nu sunt de acord. Cei care se casatoresc nu trebuie sa uite ca pana la urma este evenimentul lor. Si nu ar trebui sa uite asta nici persoanele care incearca sa se impuna atat de mult, chiar daca acele persoane sunt parintii mirilor.

Comunicarea poate ajuta tare mult, atata vreme cat ambele parti sunt dispuse sa faca un mic compromis, sa se inteleaga si sa inteleaga despre si pentru cine este nunta inainte de toate. Ma gandesc ca acesta nu este singurul caz in care viitoarele mirese pur si simplu nu mai suporta interventia parintilor sau a altor persoane si decid sa anuleze nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment