O mie

Se “implinesc” o mie de articole pe care le-am scris aici. Ma uit in urma, la inceputul colaborarii cu echipa din care fac parte acum si realizez cat am evoluat impreuna si separat, cate lucruri am invatat si cate mai sunt de invatat, de experimentat. Pentru ca este firesc sa se intample asta. Si, pentru a fi mai bun, trebuie sa fii in permanenta dispus sa inveti. O mie de articole in care am venit in ajutorul mireselor, mirilor, invitatilor la nunta, nasilor, parintilor mirilor, dar si cuplurilor, casatorite sau necasatorite.

teilor.ro

O mie

Au “trecut” o mie de articole, ceea ce se traduce in timp intr-un an si cateva luni in care blogul a devenit “copilul” echipei noastre, pe care il ajutam in fiecare zi sa creasca. Gasim in permanenta idei care sa le vina in ajutor cititorilor, ii incurajam pe caei care acceseaza blogul sa interactioneze cu noi, sa ne spuna cum le-ar placea sa le venim in ajutor.

O mie

Huffington Post

Inceputul a fost o provocare. Nuntile nu erau tocmai un subiect despre care sa stiu multe informatii. Insa am invatat si am evoluat impreuna cu blogul. M-am documentat, am participat la evenimente astfel incat sa pot scrie materiale si din perspectiva proprie. Am participat la nunti nu numai in calitate de invitat sau de domnisoara de onoare, ci si ca blogger. Am analizat, am observat. Am ajuns al concluzia ca fiecare nunta este unica, mirii la fel, si la fel stau lucrurile si in cazul invitatilor. Aceasta varietate impune si o varietate in ceea ce priveste temele abordate in articolele postate aici. Pentru ca desi unele lucruri nu se schmba niciodata (vorbesc in primul rand despre traditiile si obiceiurile de nunta), altele sunt in continua schimbare (cum ar fi trendurile care sunt altele in fiecare an). Iar pentru ca oamenii sunt diferiti, asta inseamna ca fiecare articol trebuie scris astfel incat sa se plieze pe gusturile si preferintele cat mai multor persoane.

CITESTE SI: Ce urmeaza dupa ce va logoditi? Pe cine anuntati prima data?

teilor.ro

CITESTE SI: 10 lucruri pe care le inveti despre tine cand iti organizezi nunta

Am invatat in timpul acesta cat de important este sa iti cunosti publicul, sa stii cui te adresezi si, cel mai important, de ce. Nu este suficient sa scrii, este foarte important sa stii si de ce faci asta. Si nu, nu numai pentru a-ti plati chiaria si pentru a-ti castiga painea cea de toate zilele. Este foarte important sa iti placa ceea ce faci. Se vede cand scrii din suflet si pentru suflet. Este bine sa stii cum sa lasi o parte din tine in fiecare articol pe care il scrii. Sa stii ca acele cuvinte pe care le tastezi cu placere si frenezie, ajung acolo unde trebuie si vin in spijinul mirilor care vor sa aiba cea mai frumoasa nunta, cea mai deosebita experienta din viata lor, sau in ajutorul cuplurilor casatorite ori necasatorite, ce traverseaza, poate, o perioada mai dificila, sau au ajuns intr-un punct in care nu stiu in ce directie sa mai mearga.

O mie

Pexels

Asadar, nu ezitati sa accesati blogul pentru a afla informatii despre nunta. De asemenea, daca aveti intrebari, nu trebuie decat sa ni le adresati, iar noi va vom raspunde.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment