Nunţi inedite ale vedetelor

Atunci când vorbim despre nunţile vedetelor, ne ducem cu gândul la ceremonii fastuoase, palate închiriate pentru marele eveniment şi rochii de mireasă de 20.000 de dolari de la Vera Wang. Există însă şi celebrităţi care au optat pentru variante neconvenţionale pentru marea zi în care au sărbătorit iubirea alături de partenerii lor. Am ales patru nunţi inedite ale vedetelor pentru a vi le prezenta.

teilor.ro

Nunţi inedite ale vedetelor

Nunţi inedite ale vedetelor

Solange Knowles s-a căsătorit cu regizorul de videoclipuri Alan Ferguson în anul 2014. Tema nunţii a fost White Party, aşa că Solange a distrus mitul conform căruia la nuntă numai mireasa trebuie să poarte alb. Tinerii miri şi-au făcut apariţia la biserica unde avea loc ceremonia, Holy Trinity Church, călare pe biciclete albe. După rochia albă purtată la biserică, Solange s-a schimbat pentru petrecere într-o frumoasă salopetă albă, pe care a accesorizat-o tot cu o pelerină lungă.

Nunţi inedite ale vedetelor

Frumoasa şi vesela Sarah Jessica Parker s-a căsătorit cu Matthew Broderick în anul 1997 şi au de atunci o căsnicie fericită. Cuplul a invitat familia şi prietenii la un cocktail party obişnuit, care însă s-a dovedit a fi nunta lor! Dacă personajul ei din Sex and the City, Carrie Bradshaw, este cunoscut pentru că a purtat o rochie de mireasă elaborată la nunta cu Mr.Big, Sarah Jessica Parker a optat pentru o rochie neagră de la Morgane Le Fay. Deşi ideea rochiei negre de mireasă este una chic şi memorabilă, actriţa a recunoscut într-un interviu din 2016 că este un regret de-al ei şi că dacă s-ar căsători în prezent, ar opta pentru o rochie albă. Alegerea ei din 1997 este una de înţeles însă, având în vedere că nunta a fost o surpriză pentru cei 100 de oaspeţi invitaţi la casa cuplului din New York.

Nunţi inedite ale vedetelor

Pentru Dianna Agron şi soţul ei, Winston Marshall, nunta mitică de trei zile şi trei nopţi din basme a devenit realitate în anul 2016, în extravagantul Maroc. Actriţa a purtat o rochie Valentino din colecţia de toamnă 2016/2017, care a costat aproximativ 20.000 de dolari. Ulterior, a schimbat-o cu o rochie albă cu flori, accesorizată cu un turban alb. La ceremonie, tânărul cuplu şi-a făcut apariţia călare pe cămile. Mesele de la petrecere au fost decorate cu ornamente marocane şi cu flori şi plante proaspete, specifice zonei. Oaspeţii au purtat rochii şi costume cu motive florale sau africane, turbane şi bijuterii mari şi s-au putut bucura, în timpul ceremoniei, de spectacolul aruncătorilor de flăcări marocani.

teilor.ro

Nunţi inedite ale vedetelor

Kelly Ripa şi Mark Consuelos au avut una dintre cele mai spontane ceremonii de nuntă în anul 1996, în Las Vegas. Însă se pare că a fost de bun augur, căci cuplul continuă să fie căsătorit şi în ziua de azi. După o ceartă şi o despărţire de câteva zile, Consuelos a venit la Ripa ca să se împace cu ea. Ea a fost de acord şi, pentru că amândoi aveau un weekend liber, au hotărât să plece în Las Vegas şi să se căsătorească. Trebuie notat faptul că cei doi nu erau logodiţi! Amândoi aveau 25 de ani la momentul nunţii, iar acum se pot lăuda cu 23 de ani de căsnicie şi trei copii: Michael, Lola şi Joaquin.

Iată aici câteva dintre cele mai celebre rochii de mireasă din istorie.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment