Nunți din Gossip Girl

Hello, Upper East Siders! Vă este și vouă la fel de dor de Gossip Girl și de toată drama din Manhattan așa cum îmi este și mie? Faptul că acest serial de televiziune a avut premiera în urmă cu nu mai puțin de 12 ani ne face să ne simțim bătrâni. Din fericire, stilul lui Blair Waldorf, al Serenei van der Woodsen și al celorlalte micuțe bârfitoare nu va îmbătrâni niciodată. Astăzi vă propun să ne amintim de nunțile celor din Upper East Side și ale celor din Brooklyn deopotrivă. De la Lily și Rufus, la Dorota și Vanya, și la Gossip Girl însăși (sau însuși!), iată cele mai frumoase nunți din Gossip Girl.

Nunți din Gossip Girl

Nunți din Gossip Girl

Sursă: LA Now

  1. Lily și Rufus

Vă amintiți cum găsirea lui Scott, fiul lor de mult pierdut, a fost unul dintre cele mai importante evenimente din Gossip Girl? Și cum după a dispărut din nou? Da, ciudat. Dar măcar Lily și Rufus s-au căsătorit în sfârșit – ceea ce a făcut-o pe Lily să fie bigamă, dar ea nu știa asta. În această nuntă modestă din loftul din Brooklyn, Rufus, zeul rock-ului alternativ din anii ’90, a convins-o pe Kim Gordon de la Sonic Youth să oficieze ceremonia.

Ce a purtat mireasa? Lily van der Woodsen Bass Humphrey (asta ca să îi menționăm doar pe trei din soții ei) a purtat o rochie clasică și foarte elegantă, fuchsia, pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei mari și turcoaz.

Nunți din Gossip Girl

Sursă: Pinterest

Nunți din Gossip Girl

Sursă: Glamour

  1. Lily și Bart Bass

Nunta dintre Lily și Bart Bass a fost prima nuntă majoră din serial. Mireasa a strălucit într-o rochie albă fără bretele, împodobită cu flori albe, creație semnată Vera Wang. Totuși, ținuta care a furat lumina reflectoarelor a fost rochia Serenei, care a fost domnișoară de onoare. Aceasta a purtat o creație galben, îndrăzneață, florală și cu guler înalt, semnată Ralph Lauren, atunci când i-a fost alături mamei ei… și când s-a despărțit de iubirea vieții ei. Dar asta e altă poveste.

Nunți din Gossip Girl

Sursă: TVLine

  1. Chuck și Blair

Aceasta a fost o nuntă din scurt: “Repede, să ne căsătorim, ca să nu poți depune mărturie împotriva mea!” Pentru acest cuplu emblematic cu un istoric nebun, posibila acuzație de crimă a fost impulsul de care au avut nevoie pentru a se căsători în Central Park. Ceremonia a fost oficiată de cel mai potrivit maestru: Cyrus, tatăl vitreg al lui Blair!

Mireasa a purtat o superbă rochie din dantelă cu mâneci lungi, semnată Elie Saab, accesorizată cu o coroniță atât de potrivită pentru Queen B.

Nunți din Gossip Girl

Sursă: Hollywood Life

  1. Serena și Dan

Sigur, te-a terorizat vreme de ani de zile pe tine și pe prietenii tăi. Dar când e vorba de iubire, treci și peste asta și te căsătorești cu Băiatul Singuratic, care era de fapt în spatele lui Gossip Girl! Și o faci în cadrul unei nunți de vis, unde am putut vedea coborârea maiestuoasă a miresei și pe fiul lui Chuck și al lui Blair, Henry. Mireasa a purtat poate cea mai frumoasă rochie de mireasă din întregul serial, o creație cu alb și auriu marca Georges Chakra Couture.

Nunți din Gossip Girl

Sursă: Popsugar

  1. Dorota și Vanya

Servitoarea și mâna dreaptă a lui Blair, Dorota, s-a căsătorit cu iubirea vieții ei și au avut și doi copii. Ei sunt singurii oameni cu adevărat buni din acest serial, împreună cu Cyrus, bineînțeles. Mireasa a purtat o rochie albă cu mâneci transparente, creație superbă pentru gravide, împodobită cu dantelă, cusută special designer-ul show-ului, Eric Damian.

Așadar, acestea sunt câteva dintre cele mai importante și mai frumoase nunți din Gossip Girl. Pentru cele mai frumoase rochii de mireasă din seriale, vă aștept aici.

You know you love me.

XOXO. Gossip Girl.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment