Nuntă vintage de inspiraţie Disney

Doamne, Dumnezeule! Vă promit că nunta pe care v-o voi prezenta astăzi este absolut divină! Încă de când am descoperit fotografiile de la această ceremonie, am fost foarte entuziasmată şi, după cum vedeţi, nu mi-am revenit nici acum! După cum aţi văzut probabil în celelalte articole ale mele, sunt o mare fană a nunţilor cu tematică, iar nunta de astăzi este cu siguranţă una dintre preferatele mele de până acum. Kristyn şi Adam au avut parte de o ceremonie magică, inspirată de minunatul şi nostalgicul univers Disney. Ca să vă vând un pont de dinainte, vă asigur că o nuntă cu această tematică este combinaţia perfectă între romantism şi stil. Aşadar, trageţi-vă câte un scaun şi bucuraţi-vă alături de mine de această nuntă vintage de inspiraţie Disney!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă vintage de inspiraţie Disney

Mireasa Kristyn a fost într-atât de drăguţă încât să ne spună ea însăşi câteva cuvinte despre ceremonia ei de poveste. „Mi-am dorit întotdeauna să mă mărit la Disney World, dar după ce ne-am dat seama că aceasta nu este o opţiune viabilă pentru noi, am decis să fiu creativă şi să aduc puţin din magia Disney în New York. Ca să sintetizez viziunea mea în doar câteva cuvinte, aceasta ar fi Disneyland, 1955 – plină de accente Disney vintage şi nostalgice. Paleta cromatică pe care am ales-o a fost compusă din coral, peach (culoarea piersicii), verde mentă şi albastru mentă.

Am vrut să facem un tur al locaţiilor de nuntă din zonă, însă am ajuns până la urmă să vizităm un singur loc. De când am deschis poarta de la Mansion Inn din Saratoga, am ştiut că acesta este locul perfect pentru noi. Spaţiul este unul foarte flexibil. Ceremonia a avut loc afară, pe gazon, am servit cocktail-urile în grădina de trandafiri, cina a avut loc într-un cort, iar dansul s-a întâmplat în hambar. (Vă daţi seama câte oportunităţi pentru a decora toate spaţiile în moduri diferite?!) În plus, am avut şansa să locuim în frumoasele camere ale conacului pe parcursul întregului weekend.

Nuntă vintage de inspiraţie DisneyNuntă vintage de inspiraţie Disney

În buchetul meu de mireasă am avut trandafiri David Austin, dalii, anemone albe, ranunculus şi două tipuri de eucalipt. Mama m-a ajutat la alegerea florilor, pentru că ea a lucrat într-o florărie. Am vrut să mă concentrez pe nuanţele de alb şi de peach şi am cerut ca forma buchetului meu să fie aceea de haos controlat. Cei de la Chatham Flowers mi-au făcut buchetul – florăria la care lucra mama atunci!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă vintage de inspiraţie Disney

Cât despre rochia mea de mireasă, am adorat-o! Mă făcea să mă simt foarte vivace şi elegantă. De când am văzut online rochiile de la Mooshki, am ştiut că vreau o rochie de la ei. Voiam o rochie vintage, iar cei de la Mooshki, deşi sunt din Marea Britanie, vin de două ori pe an în Statele Unite, pentru miresele americane. Au fost foarte amabili şi am creat împreună această rochie, după modelul pe care mi l-am dorit eu.

Pentru a finisa look-ul, am purtat un accesoriu de păr din perle şi aur rose, de la Rosy Rose Studio, cu o brăţară asortată.”

Nuntă vintage de inspiraţie DisneyNuntă vintage de inspiraţie DisneyNuntă vintage de inspiraţie Disney

Nuntă vintage de inspiraţie DisneyNuntă vintage de inspiraţie DisneyNuntă vintage de inspiraţie DisneyNuntă vintage de inspiraţie DisneyNuntă vintage de inspiraţie DisneyNuntă vintage de inspiraţie DisneyNuntă vintage de inspiraţie DisneyNuntă vintage de inspiraţie Disney

Iată aici câteva frumoase rochii de mireasă de inspiraţie Disney.

Iată aici cum să organizezi o nuntă boho în grădină sau o nuntă atipică la berărie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment