Nuntă vintage-boemă

Pentru această şedinţă foto pe care vreau să v-o prezint am ales ceva puţin diferit. Având drept element central o canava de un alb rece şi precis, o echipă talentată de organizatori de nunţi a lucrat pentru a aduce la viaţă această nuntă boho şi romantică. Provocarea pentru ei a fost aceea de a moderniza stilul boho; mireasa poartă pălărie, iar macrameul şi iarba de pampas se combină pentru un efect încântător. Însă, pentru că mirii nu şi-au dorit o nuntă modernă până la capăt, vom descoperi împreună cum a lucrat echipa menţionată mai sus pentru a crea o nuntă vintage-boemă.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă vintage-boemă

Iată câteva cuvinte din partea echipei de creaţie, despre ce i-a inspirat pentru a aduce la viaţă această nuntă complicată, combinaţie de boem şi de romantism vintage. „Dorinţa noastră în legătură cu design-ul şedinţei noastre foto de nuntă a fost să capturăm spiritul aventuros într-un mod organic. A inclus o arcadă frumoasă pentru ceremonie cu un fundal handmade din macrameu de la Knot and Vine şi flori în mai multe nuanţe de roşu; un amestec organic de flori, verdeaţă şi pene.

Am combinat dragostea mea pentru piesele vintage cu cea pentru cele boeme şi le-am căsătorit pe cele două, ca să spun aşa, pentru a crea un design coeziv. Ne plac elementele excentrice şi non-tradiţionale, aşa că am fost foarte entuziasmaţi de rezultatul final!

Am ales ca nici mireasa noastră să nu fie una convenţională, aşa că am ales pentru ea o rochie de mireasă specială şi o pălărie. Nu toate miresele trebuie să poarte rochii tradiţionale sau să se supună modei clasice. Aşadar, sperăm că, văzând aceste imagini, mai multe femei vor căpăta destulă încredere în ele şi îşi vor urma propria lor dorinţă şi propriul stil personal în ziua cea mare – în loc să se conformeze cu tradiţiile.”

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă vintage-boemăNuntă vintage-boemăNuntă vintage-boemăNuntă vintage-boemăNuntă vintage-boemăNuntă vintage-boemăNuntă vintage-boemăNuntă vintage-boemă

Iată aici câteva idei superbe pentru o nuntă vintage cu tematică Disney, precum şi nişte rochii de mireasă de inspiraţie Disney.

Aici poţi vedea cum să organizezi o nuntă rustică în stil italian, iar aici cum să ai nunta perfectă boho în grădină.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment