Nunta ta magică de iarnă

De când mă știu, mi-am dorit să am nunta iarna. Poate că se întâmplă asta pentru că sunt născută iarna, dar acesta cu siguranță nu este singurul motiv. Decorul natural cu care ne bucură anotimpul rece este unul de basm, mai ales dacă ai norocul (căci da, eu îl consider un noroc) să ningă la nunta ta. Cerul cerne confetti sub formă de cristale minuscule pentru fericirea și prosperitatea ta și a persoanei tale iubite! Ce îți poți dori mai mult? Iarna este magică – este anotimpul în care pământul hibernează sub pătura albă de nea, căldura este apreciată la adevărata ei valoare și este acceptabil să te îmbraci la nunta ta ca o regină din basme. Iată mai jos câteva idei pentru nunta ta magică de iarnă.

Nunta ta magică de iarnă

Nunta ta magică de iarnă

Sursă: Laura Goldenberger

Iarna este anotimpul în care te poți juca cu texturile materialelor pe care le folosești, fie pentru rochia ta de mireasă, fie pentru fețele se masă sau diferitele decorațiuni de la restaurant. Și Dumnezeu știe, te poți juca mult cu ele! Mă refer aici la catifea, la satin, la blănuri! Cele mai frumoase și mai luxoase materiale care îți vor transforma nunta într-un basm!

Nunta ta magică de iarnă

Sursă: A Practical Wedding

Transformă-te într-o regină a gheții și folosește, pentru rochia ta de mireasă, broderii, brocart, mărgele și cristale. Mai ales pe capă, pentru că sper că ai de gând să îți accesorizezi rochia cu o capă! De asemenea, nu te teme să folosești coronițe argintii care te vor face să te simți ca o prințesă Disney!

Nunta ta magică de iarnă

Sursă: Anastasiya Belik

Anotimpul rece îți oferă avantajul că te vei bucura de niște poze de vis la ședința foto. Cât de drăguț este acest cuplu fotografiat imediat după nunta lor de iarnă?

Nunta ta magică de iarnă

Sursă: Secret Garden

Bumbacul este o alegere perfectă pentru buchetul tău de mireasă. Cel din fotografie este realizat din trei trandafiri roșii criogenați (care amintesc de Frumoasa și Bestia; că veni vorba, îți mai amintești superbele scene din film în care Belle și Bestia se îndrăgostesc iarna?), spice de grâu, flori de bumbac, craspedia și lavandă și este finisat cu verdeață decorativă. Îl poți achiziționa de la Secret Garden la prețul de 335 de lei.

Nunta ta magică de iarnă

Sursă: Helen Cawte Photography

Că veni vorba de cape, poți alege una scurta și delicată sau o pelerină lungă, de adevărată regină. Mai ales după stilul foarte elegant prezentat de Solange Knowles la nunta ei, capele cu siguranță au crescut în topul preferințelor mireselor de pretutindeni. Și când poate fi mai potrivită această piesă vestimentară dacă nu iarna?

Nunta ta magică de iarnă

Sursă: Tree of Life Films

Creează o atmosferă călduroasă și familiară la nunta ta cu diferite aranjamente și decorațiuni pentru masa festivă, cu lumânerele și în culori calde, care vor aduce spiritul Crăciunului la nunta ta.

Nunta ta magică de iarnă

Sursă: Juliet Stallwood Cakes & Biscuits

Pentru că e sezonul băuturilor calde și al prăjiturelelor, asigură-te că ai la masa ta fursecuri, ciocolată caldă, ceai și vin fiert!

Nunta ta magică de iarnă

Sursă: Pinterest

Oferă un aer glacial și tortului tău de nuntă, pe care poți să-l creezi în așa fel încât să arate ca un fragment dintr-un ghețar.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

4 Comentarii

Leave a Comment