Nuntă surpriză în doi

 

O nuntă surpriză în doi, este perfectă pentru cei care vor să evite o nuntă mare, care vor să scape de stresul și munca depusă pentru a organiza o nuntă cu invitați, pentru cei care nu timp să organizeze o nuntă și pentru cei care vor să își suprindă familia și prietenii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă surpiză în doi

Dacă vorbim despre cununia civilă, voi doi, 2 martori și ofițerul stării civile este tot ce trebuie, iar dacă vorbim despre cununia religioasă, nașii și preotul întregesc tabloul.

Dacă doriți ca această nuntă surpriză în doi să rămână amintire și pe hârtie, nu uitați să luați un fotograf cu voi sau un cameraman, astfel încât să imortalizați acest moment unic.

StudioBlitz.ro

Dacă totuși, doriți și nuntă surpriză în doi, dar doriți și o nuntă mare, puteți face din cununia civilă o surpiză pentru apropiații voștri, iar cununia religioasă puteți să o faceți mare, cu o petrecere așa cum se obișnuiește. În acest fel veți putea trăi ambele expriențe.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Avantaje

Este destul de evident ce avantaje sunt la o nuntă surpriză în doi, însă o să le evidențiem pe cele mai importante. În primul rând, scăpați de grija și stresul invitațiilor și a organizării. Tot aici intră și partea financiară, pentru că  nu veți mai investi într-o nuntă propriu-zisă.

nuntă surpriză, în doi StudioBlitz.ro

nuntă surpriză în doi StudioBlitz.ro

Un alt avantaj la o nuntă surpriză în doi este tocmai elementul surpriză. Dacă v-ați hotărât să faceți asta chiar a doua zi, nimic nu vă oprește să o faceți. Nu mai este nevoie de timp pentru a organiza și a pune la punct atâtea detalii. Și, evident, unirea destinelor voastre la o nuntă surpriză în doi, îi va surprinde pe toți prietenii voștri.

Nu este de neglijat nici faptul că o nuntă surpriză în doi, va fi un moment unic, iar atenția voastră va fi exclusiv pentru partenerul vostru și pe sentimentul pe care îl veți simți, nu veți mai fi crispați din cauza mulțimii de oameni din jurul vostru.

Nuntă-surpriză-în-doi-mykindofparadise.ro

Nuntă-surpriză-în-doi-mykindofparadise.ro

Ultimul avantaj despre care vreau să vă vorbesc în legătură cu o nuntă surpriză, în doi, este faptul că puteți alege oricare parte din zi. Puteți alege să vă căsătoriți în zori, când soarele răsare, sau chiar seara, la apus.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Locații pentru o nuntă surpriză, în doi

O nuntă surpriză în doi, poate fi oficializată pur si simplu la Casa Căsătoriilor și respectiv, la biserica, sau puteți alege o altă locație. Puteți alege să faceți acest lucru pe plajă, la răsărit, acompaniați de valurile mării.

nuntă-surpriză-în-doi-mykindofparadise.ro

nuntă-surpriză-în-doi-mykindofparadise.ro

Puteti, de asemenea, să alegeți muntele, să alegeți un loc special pentru voi doi, puteți alege să o faceți în țară sau chiar în străinătate, puteți alege cea mai mică mănăstire din munți, cabana cea mai sus situată, ce mai fabuloasă cascada, și tot așa.

Adelapopescu

Adelapopescu.ro

Dacă aveați în gând să faceți o nuntă surpriză în doi, dar vă era teamă de faptul că se vor supăra cei din jur, căci nu i-ați invitat, trebuie neapărat să faceți acest pas. Este unirea destinelor voastre, și dacă doriți să faceți din asta un moment intim, fără invitați și fără mari bătăi de cap, nu mai amânați și nu aveți de ce să vă simțiți vinovați.

Pe acest site veți găsi foarte multe detalii despre diverse locuri în care ați putea să alegeți să vă uniți destinele.

Despre autor

M Olga

Adauga un comentariu

Leave a Comment