Nunta si retelele sociale

Retelele sociale au devenit elemente importante in vietile noatre. Petrecem destul de mult timp in mediul virtual, pe retelele sociale, incat nu avem cum sa nu ne intrebam cum stau lucrurile in cazul nuntilor. Prefera mirii ca in ziua nuntii sa ramana conectati pe retelele sociale si sa posteze constant imagini, pentru ca prietenii lor virtuali care nu participa la marele eveniment sa fie mereu la curent cu noutatile? Sa vedem ce spun statisticile nu numai despre preferintele mirilor, insa si despre modul in care procedeaza invitatii. Sa vedem ce putem afla din randurile de mai jos despre nunta si retelele sociale.

teilor.ro

Despre nunta si retelele sociale

Unele dintre cele mai utilizate retele sociale sunt Facebook, Instagram si Pinterest si, atat mirii cat si invitatii le folosesc de-a lungul procesului pe care il implica o nunta, adica de la organizare, pana la eveniment in sine si apoi luna de miere. Cercetarile arata ca invitatii sunt extrem de activi pe retelele de socializare in timpul nuntii. 90% din invitatii cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani posteaza pe retelele de socializare imagini si informatii din timpul nuntii si la fel procedeaza si 61% din invitatii cu varste cuprinse intre 35 si 50 de ani. Tocmai de aceea este important sa stabiliti impreuna un hashtag perfect, astfel incat toate postarile legate de nunta sa apara sub mantia aceluiasi hashtag.

Nunta si retelele sociale

Dustin Abbott | Getty Images

Ce mai putem spune despre nunta si retelele de socializare? Desi invitatii sunt nerabdatori sa posteze diferite lucruri, in cazul mirilor lucrurile sunt un pic diferite. 74% dintre miri prefera sa nu aiba nicio legatura cu retelele sociale in ziua cea mare si numai 26% dintre miri au spus ca la un moment dat, in timpul nuntii, au postat un anumit lucru pe retelele sociale. Si, dintre cei care au preferat sa fie activi pe retelele de socializare in ziua nuntii, 30% si-au rugat fotografii sa distribuie pozele, bineinteles nu inainte de a arunca o privire asupra lor pentru a se asigura ca nu vor fi postate imagini stanjenitoare. Nimeni nu isi doreste sa ajunga in mediul online astfel de poze.

Alte idei referitoare la nunta si retelele sociale? Ce sa intampla, oare, dupa ce marele eveniment va lua sfarsit? Ei bine, in acest caz, este vorba despre o cu totul alta poveste. 70% dintre cuplurile recent casatorite posteaza ceva pe retelele de socializare in primele 24 de ore de la nunta si tot un procent de aproximativ 70% posteaza pe Instagram si pe Facebook poze din luna de miere, pentru ca prietenii lor virtuali sa fie martori la aventurile lor romantice si fabuloase care au loc dupa ziua cea mare.

teilor.ro

Nunta si retelele sociale

Shutterstock

Acestea au fost informatiile despre nunta si retelele sociale. Acum, cand au devenit atat de importante pentru noi, cand in fiecare zi le dedicam cel putin cateva minute din timpul nostru, este de asteptat ca si in ziua nuntii, fie invitatii, fie chiar mirii sa posteze anumite imagini ori informatii pe aceste retele sociale.

Iar acum, inainte de final, va propun sa vizionati aici cateva clipuri video de la nunti de poveste.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment