Nunta si momentele amuzante

Este in regula sa se intample, atat vreme cat nu ti se intampla tie, corect? Vorbim despre momentele amuzante la nunta, care li se pot intampla fie mirilor, fie invitatilor. Desigur, celor care doar privesc li se pot parea amuzante, insa cu siguranta protagonistii sunt de o cu totul alta parere. Insa, indiferent pe ce parte a povestii te afli, daca esti un spectator sau un protagonist, mai bine ar fi sa te lasi amuzant, decat jenat de astfel de momente. Nu? Mai jos veti gasi un scurt material video cu nunta si momentele amuzante. Si, desi ne pare rau pentru cei implicati in poveste si ne imaginam cum s-au simtit, nu avem cum sa ne retinem zambetele sau chiar hohotele de ras.

Nunta si momentele amuzante

ALINA SOLOVYOVA-VINCENT

Nunta si momentele amuzante

Unul dintre criteriile de care ar trebui sa tii cont atunci cand iti alegi sotul, ar putea fi forta lui fizica. Asta daca visezi ca dupa nunta sa te ia in brate si sa treaca pragul casei cu tine in brate. Nu oricine poate face lucrul acesta, iar dovada cea mai graitoare se afla in clipul de mai sus. Poate ar fi trebuit sa se inverseze rolurile, si mireasa sa il treaca pragul pe mire?

Nunta si momentele amuzante

Wedding Bee

Unde sa mergi pentru a privi de la inaltime nunta si invitatii, sau pentru a face poze? Intr-un copac, bineinteles! Cum au ajuns acolo acei barbati, nu ne putem da seama, insa cu siguranta vedem ca nu s-au descurcat de minune cand a fost nevoie sa coboare.

Nunta si momentele amuzante nu ar fi complete fara o domnisoara care isi doreste atat de mult sa prinda buchetul miresei, incat este capabila sa faca orice pentru a-l obtine, inclusiv sa se aleaga cu cateva vanatai si amintiri jenante care o vor urmari toata viata. Dar… nu prea conteaza asta, atata vreme cat pune mana pe buchetul aducator de nunta a carei protagonista va fi, nu? Si, in ceea ce priveste buchetul, cum poti reactiona cand vezi ca un barbat este cel care are norocul sa il prinda? Si chiar fara prea mari eforturi, asa cum s-a intamplat in cazul domnisoarei pe care am mentionat-o anterior.

Nunta si momentele amuzante

Kristin Vanzant Blog

Si, materialul nu ar fi complet fara a mentiona si copiii de la nunta, care pe langa faptul ca sunt simpatici si nu iti mai poti lua ochii de la ei, iti deseneaza imediat pe fata un zambet sincer. Fie ii vezi dansand, fie, imprevizibili, dau nastere unor momente care nu au cum sa nu te amuze.

Nuntile trebuie sa fie distractive, iar toata lumea sa se bucure de ficare moment. Si, daca in timpul petrecerii includeti si cateva jocuri sau momente amuzante, atunci distractia este garantata. Vreti sa mergeti pe biciclete minuscule, care abia se vad la microscop? De ce nu? Si chiar nu are importanta daca veti pica sau nu. Distractia va fi invitatul de onoare la nunta.

In clipul de mai sus am vazut cateva momente amuzante de la nunta, iar acum va invit sa vizionati si cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

filmari profesionale bucuresti

filmari profesionale bucuresti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment