Nuntă rustică în stil italian

Şedinţa foto pe care v-o voi prezenta astăzi a fost realizată la o nuntă rustică în stil italian. Aceasta a avut loc în apropiere de Roma, la ţară, la o moşie superbă numită Tenuta Pantano Borghese. Aici se organizează nenumărate evenimente, nunţile fiind cele mai frecvente, datorită aerului nostalgic şi romantic al locaţiei. Cu scările ei largi şi cu exteriorul vechi şi colorat, locaţia a fost perfectă pentru această petrecere şarmantă care părea să celebreze o romanţă medievală.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă rustică în stil italian

Fotografa Eleonora Grasso a dezvăluit de unde s-a inspirat echipa de organizare pentru această nuntă superbă. „Ne-a inspirat suflul rustic şi romantic al locaţiei, înconjurată de culorile calde ale fermei şi ale naturii idilice. Designer-ul nostru de aranjamente florale, Maria Grazia, a ales stejarul şi alte crengi sălbatice, recipiente din fier şi lumânări, pentru a glorifica eleganţa şi strălucirea locului. Pentru buchet şi pentru aranjamentele florale principale a ales flori proaspete, crenguţe înmugurite şi alte componente uscate.

Am ales un look romantic pentru rochia de mireasă şi pentru coafura şi machiajul miresei. Masa a fost decorată cu câteva lumânări şi câteva flori. Farfuriile sunt handmade, cu o textură rustică, perfecte pentru caligrafia şi stilul meniului.”

Nuntă rustică în stil italian

Nuntă rustică în stil italianNuntă rustică în stil italianNuntă rustică în stil italianNuntă rustică în stil italianNuntă rustică în stil italianNuntă rustică în stil italian

Citeşte şi cum să organizezi o nuntă rustică la berărie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment