Nuntă romantică în Living Coral

Şedinţa foto pe care v-o voi prezenta astăzi este tocmai din Rusia. Este o nuntă de un romantism şi o eleganţă nemuritoare, în culoarea anului, Living Coral, şi cu o abundenţă de orhidee, care se combină pentru a ne oferi o viziune încântătoare şi captivantă. Haideţi să vedem împreună câteva idei minunate pentru o nuntă romantică în Living Coral.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă romantică în Living Coral

Avem în continuare câteva cuvinte de la talentata echipă de organizare care a pus la cale această desfăşurare superbă de forţe. „Ca locaţie, am ales o livadă mică de meri din centrul Moscovei. Schema de culori se bazează pe mai multe nuanţe de coral, de la cele foarte deschise până la cele intense, aproape de roşu. Decoraţiunile de bază ale proiectului au fost reprezentate de masivele aranjamente florale, pe care am decis să le accentuăm cât am putut de mult. Pentru că principala culoare a şedinţei noastre foto este una complexă, am decis să o combinăm cu alb, crem şi bej.

Pentru prima parte a şedinţei foto, am ales imagini simple şi informale: pantaloni, cămaşă şi vestă pentru Stas şi o rochie sexy cu spatele gol pentru Maria. De asemenea, imaginea miresei a fost completată de o pălărie cu boruri largi, accentuând stilul grădinii de vară. După o plimbare scurtă prin livadă, mirele şi mireasa s-au schimbat în veşminte mai formale: Stas a adăugat un sacou, iar Masha s-a îmbrăcat într-o rochie uşoară cu mâneci din dantelă şi cu spatele gol.

Am decis să facem arcada foarte uşoară, aşa că am marcat-o cu şifon subţire. Acolo, tinerii porumbei au făcut schimb de verighete şi de jurăminte. Şedinţa noastră foto s-a încheiat cu o cină la o masă aranjată foarte frumos. Pentru a susţine stilul şedinţei foto, am ales mobilă din fier forjat alb, care era în perfectă armonie cu grădina.”

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă romantică în Living CoralNuntă romantică în Living CoralNuntă romantică în Living CoralNuntă romantică în Living CoralNuntă romantică în Living CoralNuntă romantică în Living CoralNuntă romantică în Living CoralNuntă romantică în Living CoralNuntă romantică în Living Coral

În continuare, te invit să vezi mai multe idei pentru o nuntă vintage şi romantică de inspiraţie Disney.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment