Nuntă retro tropicală

Este impresionant cât de uşor a putut o echipă de organizatori să creeze o nuntă retro tropicală în California! Cu accente de lux şi eleganţă, împreună cu tonuri boho şi flori tropicale, s-a creat un spaţiu idilic pentru o nuntă de vară şi nu numai! Dacă încă nu v-am cucerit, vă spun că piesa de rezistenţă a fost o camionetă Volkswagen retro! Acum trebuie să rămâneţi să vedeţi tot!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă retro tropicală

Avem aici câteva cuvinte de la Jania, de la Code Peach Events. „Punctul de început care ne-a inspirat pentru acest design a fost camioneta Volkswagen. Am vrut să creăm ceva original, folosindu-ne de camionetă, dar oferindu-i şi nişte accente pasionale şi glamour. Viziunea noastră a evoluat repede într-una retro-boemă, de unde şi tema de iubire retro. De fiecare dată când organizăm un eveniment sau o şedinţă foto, vrem să avem un impact asupra vieţii. Aşadar, am găsit un cuplu care tocmai se logodise. Câmpul deschis reprezenta oportunitatea perfectă pentru a etala paleta cromatică aleasă de noi, precum şi dorinţele noastre retro-boeme.

Inspiraţia pentru design-ul floral a fost una boho de lux. Am vrut să aducem luxul la tema boho, cu florile bogate şi frunzele aurite, în culoarea anului desemnată de Pantone – Living Coral.

Pentru a obţine o paletă cromatică retro, am ales turcoaz, verde mentă, peach şi coral. Peretele floral din spatele camionetei a fost plin de verdeaţă luxuriantă şi frunze aurite, acestea reprezentând un alt element luxos în tema noastră boho. Ca un element special, am încorporat în aranjamentul din spatele camionetei frunze de palmier uscate, ca un omagiu adus trendului plantelor uscate care conduce lumea.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Tortul de nuntă a fost decorat cu flori proaspete. Etajul superior al tortului a fost într-o nuanţă de rose lucios, cu sclipici comestibil. Sub acesta, era un etaj auriu, iar Maria a folosit vodkă şi aur non-toxic pentru a-l decora. Etajul inferior a fost o combinaţie de albastru deschis şi turcoaz şi a fost decorat cu flori din fondant. Una peste alta, design-ul tortului a fost unul retro şi glam, dar totodată semi-modern.

Atunci când am ales costumele, am dorit ca modelele noastre să iasă în evidenţă. Am ştiut de la început că rochia pe care am ales-o a fost una specială – glamour şi bling! Iar capa cu bijuterii a fost un accent superb pentru rochie. Pentru mirele nostru, am simţit că avem nevoie de o culoare intensă pentru el şi, în cele din urmă, am ales burgundiul.”

Nuntă retro tropicalăNuntă retro tropicalăNuntă retro tropicalăNuntă retro tropicalăNuntă retro tropicalăNuntă retro tropicalăNuntă retro tropicalăNuntă retro tropicalăNuntă retro tropicalăNuntă retro tropicală

Iată aici cum să organizezi o frumoasă nuntă vintage-boemă.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment