Nunta perfectă în funcție de zodie

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa fiecărui adult. Femeile, în special, visează la această zi încă de pe vremea când sunt nişte copile şi, în ziua cea mare, speră să fie totul aşa cum şi-au imaginat. Iată care este nunta perfectă în funcție de zodie, conform elitedaily.com.

Nunta perfectă în funcție de zodie

Nunta perfectă în funcție de zodie

Sursă: Pinterest

Berbec – nativele acestui semn zodiacal sunt cunoscute ca având o personalitate puternică şi ca fiind independente, pe care ar enerva-o prea multe persoane care să-i spună ce să facă sau o persoană care să-i organizeze nunta. Femeile Berbec ar trebui să opteze pentru o nuntă în nuanţe pastel, care va fi la fel de romantică şi somptuoasă ca o bijuterie. Acestea vor vrea să deţină controlul total la nuntă şi vor fi un blestem pentru domnişoarele de onoare.

Nunta perfectă în funcție de zodie

Sursă: Oh Best Day Ever

Taur – la aceşti nativi totul e o aventură, pe care o trăiesc cu inima deschisă, aşa că nunta lor ideală trebuie să aibă loc în aer liber. Natura colaborativă a femeilor Taur le poate transforma pe acestea în nişte persoane indecise, care mai bine ar desemna pe altcineva care să ia deciziile în locul lor. Acestea ar trebui să se gândească la o nuntă în nuanţe de albastru ceruleum şi turcoaz.

Nunta perfectă în funcție de zodie

Sursă: Hitched

Gemeni – la nativii acestei zodii este despre energie pozitivă şi adaptabilitate. Gemenii îşi aleg să facă nunta departe de casă, fiind intrigaţi de plănuirea zilei celei mari la distanţă. Ei preferă să păstreze aparenţele, astfel încât totul să se desfăşoare într-o atmosferă relaxantă. Mireasa ar trebui să-şi aleagă să poarte o rochie de mireasă tip prinţesă şi un tort de nuntă turn.

Nunta perfectă în funcție de zodie

Sursă: Luxury Brides

Rac – are o imaginaţie bogată şi mizează pe intuiţie. Nativii acestei zodii manifestă o atitudine misterioasă în tot ceea ce ţine de nunta lor, de la invitaţi până la cele mai mici detalii. Racul va pune beţe în roate oricui. Mireasa Rac va avea o rochie personalizată în stilul Angelinei Jolie şi cu siguranţă va fi piesa centrală a nunţii. S-ar putea să-şi prepare singuri prăjiturile pentru desert.

Nunta perfectă în funcție de zodie

Sursă: WeddingWire

Leu – este o personalitate generoasă şi orientată spre a satisface familia, iar nunta visurilor acestor nativi trebuie să aibă loc undeva aproape de casă. De cele mai multe ori, chiar acolo unde locuiesc. Naticii acestei zodii vor vrea o nuntă mică, poate chiar o recepţie restrânsă la un restaurant. Decoraţiunile vor fi calde şi lejere, căci în această zi e despre familie.

Nunta perfectă în funcție de zodie

Sursă: WeddBook

Fecioară – nativii acestei zodii sunt atenţi la detalii şi precişi, aşa că aceştia nu îşi imaginează o altfel de nuntă decât una grandioasă. La Fecioare totul stă în detalii: rochia de mireasă, florile buchetului de mireasă, husele pentru scaun. Din cauza atenţiei exagerate la detalii, Fecioarele riscă să nu se simtă confortabil în nimic ce nu este magnific. Locaţia perfectă ar fi un restaurant impresionant din apropierea locuinţei, indiferent de trucurile la care trebuie să apeleze pentru a obţine acest lucru.

Nunta perfectă în funcție de zodie

Sursă: Savannah Rose Carriages

Balanţă – ideal pentru aceştia ar fi să fie în centrul atenţiei, ceea ce înseamnă că nunta visurilor femeilor Balanţă trebuie să fie una de prinţesă. Aceasta trebuie să implice castel, trăsură cu cai şi prinţul din poveste. Balanţele sunt romantice până în adâncul inimii, aşa că vor avea nevoie de un machiaj spectaculos şi o rochie pe măsură.

Nunta perfectă în funcție de zodie

Sursă: Elegant Wedding Magazine

Scorpion – sunt obsedaţi de control, aşa că-şi vor planifica singuri nunta până la cel mai mic detaliu. Evenimentul va fi “condimentat” cu dramă şi pasiune, aşa că dacă nunta lor nu va fi ceva de care prietenii nu-şi vor aminti ani la rând nu vor fi mulţumiţi. Scorpionii ar trebui să se ţină departe de aranjamentele clasice, precum trandafirii roşii sau lalele, aşa că ar trebui să aleagă cale lily sau orhidee. Mireasa Scorpion va opta pentru o rochie impresionantă, cu o trenă imensă, astfel încât să se asigure că toţi ochii vor fi pe ea.

Nunta perfectă în funcție de zodie

Sursă: Easy Weddings

Săgetător – energia şi entuziasmul acestora este contagios. Nativii acestei zodii au nevoie de cineva care să se ocupe de organizarea nunţii, până la ultimul detaliu. Ar trebui să opteze pentru o nuntă pe plajă. Iată aici câteva dintre cele mai frumoase rochii pentru o nuntă pe plajă.

Nunta perfectă în funcție de zodie

Sursă: One Fab Day

Capricorn – sunt adepţii sensibilităţii şi bunului gust. Aceştia ar trebui să-şi focuseze atenţia pe băuturi şi mâncare, meniul devenind prioritatea nunţii lor.

Nunta perfectă în funcție de zodie

Sursă: WeddingWire

Vărsător – nativii acestei zodii sunt sinceri, aşa că nu-şi doresc decât o nuntă simplă, rustică în care tradiţionalul se va îmbina cu dramaticul. Ceremonia perfectă pentru Vărsători ar trebui să aibă loc în aer liber.

Nunta perfectă în funcție de zodie

Sursă: The Bride Dept

Peşti – Cu siguranţă aceştia vor “super-emoţionaţi” şi vor investi extrem de multă energie în nunta lor. Vor avea nuntă în oraşul natal, la restaurantul care-i aminteşte cel mai mult de perioada copilăriei. Nostalgia este cuvântul după care-şi vor organiza nunta.

Iată aici care este rochia potrivită pentru tine, în funcție de zodie.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

Leave a Comment