Nunta pe timpul pandemiei

Pandemia ce a pus stăpânire pe întreaga lume a dat peste cap planurile viitorilor miri, iar mulți încă se întreabă ce se întâmplă cu nunta pe timpul pandemiei. Dat fiind faptul că, deocamdată, nunta se poate realiza doar cu prezența a maxim opt persone, mulți îndrăgostiți au refuzat ca nunta lor să fie restrânsă și au amânat acest moment, dar alții încă stau pe gânduri. Noi venim cu idei practice pentru cei curajoși, care nu vor să amâne și s-au decis să facă acest pas chiar și în aceste vremuri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nunta pe timpul pandemiei în mediul online

Prima sugestie cu care venim atunci când este vorba despre nunta pe timpul pandemiei, este nunta online. Dacă nu pot veni invitații la voi, mergeți voi la invitați, dar nu oricum, ci online. Dacă nu vreți un profesionist, puteți chiar voi singuri să faceți acest lucru. Puteți transmite live evenimentul, iar în acest fel, toate rudele și toți prieteni vostri vă pot fi alături, fără a fi prezenți fizic.

Nunta pe timpul pandemiei revistablitz.ro

O nuntă live poate nu era ceea ce vă doreați înainte, dar acum, când aveți de ales între a amâna, a anula nunta sau a avea nunta pe timpul pandemiei, o astfel de soluție poate fi ideală, fără prea multe compromisuri, căci cei dragi vouă, nu vor pierde nimic din ceea ce se va întâmpla.

Nunta pe timpul pandemiei, chiar pe balcon vostru

Nunta pe balcon poate suna ciudat, dar nu este imposibil. Acest lucru poate fi legal dacă nu se depășește numărul legal de persoane, iar avantajul este că, cele mai dragi persoane sufletului vostru pot asista la eveniment, de jos, păstrând distanțarea socială.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Dacă Ofițerul de stare civilă va fi de acord să oficializeze nunta chiar pe balconul vostru, vă puteți apuca de pregătiri, fără să riscați nimic. În acest fel, vă veți uni destinele într-un mod inedit și memorabil.

Nuntă în doi

Despre nunta în doi am mai vorbit într-un alt articol, când încă nu era vorba despre noul coronavirus și nici despre restricții. Puteți da click aici, pentru a citi mai multe despre acest subiect. Ca să adaptăm situației, nunta în doi, nunta pe timpul pandemiei, poate fi răspunsul pe care îl căutați. În afară de faptul că nu riscați să încălcați legile ordonanței militare, o astfel de nuntă poate fi extrem de emoționantă pentru că, în fond, un asemenea eveniment nu necesită, în mod neapărat, prezența altor persoane. Unirea destinelor este doar despre voi doi. Este de ajuns să vă aveți unul pe celălalt și persoanele fără de care nu se poate realiza nunta, fie ea civilă, sau
religioasă.

Nunta pe timpul pandemiei mariuspavel.ro

Nunta pe timpul pandemiei mariuspavel.ro

Dacă ați ales cum să vă uniți destinele, în ciuda pandemiei cu Covid19, nu uitați să puneți în calcul un fotograf profesionist, care să imortalizeze cele mai frumoase momente, căci nunta pe timpul pandemiei este o nuntă de povestit copiilor și nepoților, este o nuntă de neuitat. Intrați pe site-ul Studioblitz pentru a viziona cele mai inedite filmări de nuntă și cele mai spectaculoase fotografii de nuntă.

Despre autor

M Olga

Leave a Comment