Nunta pe ponton. Locatii superbe langa Bucuresti.

Nuntile in natura se numara printre preferatele mirilor dar si ale invitatilor, in ultimi ani. Indiferent de tema nuntii sau de numarul de invitati , tinerii cauta apropierea fata de natura, nunti pe malul marii, nunti in padure, nunti pe lac, apropierea de natura este tot mai apreciata si cautata atunci cand vine vorba de nunti. Dar fiindca am fost obisnuiti cu nunti in saloane mari si ballroom-uri, oferta saloanelor in ce priveste organizarea nuntii in natura, nu este una oarte bogata. Anteprenorii sau adaptat repede si au amplasat corturi pentru nunti in diverse locatii pe langa Bucuresti. Sunt insa si cateva locatii cu traditie, unde iti poti organiza nunta pe ponton, intr-un peisaj de vis. Iata mai jos o selectie cu cateva locatii unde ti poti organiza nunta visata.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Snagov Club, nunta pe ponton

Snagov Club, nunta pe ponton

Snagov Club, pavilionul de pe lac,nunta pe ponton

O sa incep poate cu cel mai cunoscut, Snagov Club asa cum ii spune si numele este amplasat chiar pe malul lacului Snagov. Ce ti–ai putea dori mai mult decat o nunta pe ponton, unde sa te bucuri de toata frumusetea lacului si sa savurezi din plin racoarea intr-o zi torida de vara? Dacă vrei să te bucuri de toată frumusețea lacului Snagov și să admiri în același timp vegetația plină de culoare a grădinii, alege Pavilionul de pe Lac, o bijuterie modernă din sticlă ce reflectă lucirile apei și umbra pinilor.  Poate găzdui între 100 și 250 de invitați în orice sezon, iar pe timp de vară se poate reuni cu pontonul (50-100 de locuri la mese și 28 la canapele) sau chiar cu Grădina Versailles. Nu ne putem decat imagina cum arata o petrecere de nunta noaptea, oglindita in apele lacului Snagov.

Poate va mai intereseaza si alte locatii pentru sedinta foto

La Gondola, nunta pe ponton

La Gondola Nunta pe ponton

La Gondolă, nunta pe ponton

Restaurantul la Gondola este amplasat aproape perfect,  locație unică în București, pe malul lacului Floreasca, unde veți putea opta pentru o nuntă în aer liber, având priveliștea lacului, fiind protejați însă de o eventuală ploaie datorita cortului elegant, special amenajat, drapat și înnobilat cu candelabre care va vor face să vă simtiți ca în Veneția, orasul îndrăgostiților. Locatia este superba, putand aduce un plus de farmec nuntii tale. Din pacate feedback-ul da alti miri acestei locatii, in special servirii si meniului nu sunt deloc magulitoare. A fost unul din motivele pentru care am renuntat sa imi fac nunta acolo. Poate intre timp lucrile s-au schimbat in bine.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Mogosoaia Lake View, pentru nunta pe ponton

Nunta pe ponton

Nunta pe ponton foto imagini vii

Vreau sa le mulțumesc tuturor persoanelor ce au contribuit la evenimentul nostru de pe 16 Septembrie , o data cu adevărat memorabila atât pentru noi cât și pentru invitații noștri , un local de nota 10000++ , faptul ca acesta este amplasat chiar pe marginea lacului Mogoșoaia da încă o nota de elegantă și rafinament . Mancarea ,”demențială” dpdv atât al gustului cât și al aspectului , servirea ireproșabila. Va mulțumim și cu siguranța vom reveni și cu alte evenimente fericite din viața noastră!!! Va îmbrățișăm cu mult drag !! acesta este tonul  general al review-rilor date acestei locatii. Sa adaugam faptul ca se afla pe malul lacului Mogosoaia, ca este foarte aproape de Bucuresti si tabloul pare sa fie perfect. Pozele spun de multe ori mai mult decat o putem face in cuvinte.

Atunci cand visezi la nunta perfecta, trebuie sa stii ca ea exista, au avut-o altii inaintea ta si cu siguranta o vei avea si tu daca te implici si pui pasiune in organizarea ei. Daca ai gasit locatia visata ramane sa te hotarasti si la serviciile foto-video, fiindca o locaatie de vis si o nunta perfecta merita o poveste in imagini. Pentru povesti inspirate, spuse prin intermediul apaartului de fotografiat, te invitam pe pagina StudioBlitz.

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment