Nuntă la berărie

Poate cuvântul berărie sună prost în contextul organizării unei nunţi. Poate că nici nu ai vrut să dai click pe titlul articolului atunci când l-ai citit şi ai apăsat din greşeală. Dar dacă tot eşti aici, nu te grăbi! Vreau să îţi arăt o serie de imagini superbe dintr-o nuntă reală care a avut loc într-o astfel de locaţie rustică şi vintage. O să râzi, dar un astfel de loc este superb şi intim, mai ales pentru o nuntă de toamnă! Nunta pe care ţi-o voi arăta astăzi a avut loc la o locaţie distinsă, care se numeşte Devil’s Backbone Distilling Co. Cu o paletă bogată de culori, care a inclus nuanţe precum culoarea cafelei, auriu, portocaliu şi galben muştar, această ceremonie intimă de căsătorie este foarte romantică, chiar dacă are loc într-o berărie. De la ceremonia ţinută în aer liber, până la aranjamentele florale de toamnă şi mesele romantice pentru doi, iată câteva idei minunate pentru o nuntă la berărie. Aşează-te confortabil şi lasă-mă să te port cu aceste fotografii prin munţii impresionanţi ai Virginiei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă la berărie

Nuntă la berărie

Sursă: Chic Vintage Brides

Câteva cuvinte din partea fotografei Hannah Joy: „Aceasta a fost o viziune colectivă condusă de super-talentata Sara Kite de la Faded Poppy. Toţi vânzătorii locuiesc în Shenandoah Valley din Virginia, iar ideea mea a fost să avem o şedinţă foto care să întrupeze spiritul munţilor. Ca un tribut adus organizatorilor nunţii de la Faded Poppy (jumătate dintre care erau din Anglia!) am adăugat câteva elemente inspirate de cultura britanică, precum o jachetă sport vintage sau brioşele englezeşti de la desert. Şedinţa foto este plină de tonuri de maro şi auriu, detalii unice, iubire şi bere. Dincolo de toate, ne-am distrat lucrând împreună şi ne-am bucurat să colaborăm cu un cuplu cu adevărat îndrăgostit!”

Nuntă la berărieNuntă la berărie

Nuntă la berărieNuntă la berărieNuntă la berărieNuntă la berărieNuntă la berărieNuntă la berărieNuntă la berărieNuntă la berărieNuntă la berărieNuntă la berărie

Dacă te-am convins şi iei în considerare ideea unei nunţi la o berărie din Bucureşti, sugestiile mele sunt Berăria H şi una dintre locaţiile Hanu’ Berarilor, care au chiar meniuri speciale pentru astfel de evenimente.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment