Nuntă în pădure

O nuntă în pădure este o alternativă la nunta clasică, la restaurant. Pe lângă vestita nunta la plajă, este și nunta în pădure, iar acest lucru nu vă limitează cu nimic opțiunile în ceea ce privește marele eveniment, ci din contra, aveți numai avantaje.

Nuntă în pădure

Nimic nu este mai fabulos decât o nuntă în pădure, pe un țărm de poveste, cu mirosul proaspăt al vegetației, departe de marile orașe și de toată agitația, dar totodată să aveți opțiuni nelimitate în a alege tematica de nuntă. Spre exemplu, puteți alege nuntă în pădure cu tematică literară, despre care puteți citi aici.

raduadrian.ro

raduadrian.ro

Cu toții iubim natura, iar o nuntă într-un asemenea cadrul poate fi un vis, cu atât mai mult cu cât, la o nuntă în pădure, puteți impune un dress code. Dacă vreți să ieșiți cu totul din tipare, puteți alege ca atât voi, cât și invitații voștri să poarte încălțăminte comodă sau chiar un anumit fel de îmbrăcăminte, dintr-o anumită perioadă.

Avantaje nuntă în pădure

Atunci când alegeți sa aveți o nuntă în pădure, aveți mai mare libertate de mișcare, dar și în ceea ce privește îmbrăcămintea și tematica. În plus, imaginați-vă cum va fi pentru voi, ca miri, dar și pentru invitati, atunci când veți iesi afară să luați o gură de aer proaspăt, după câteva dansuri solicitante. Superb, nu?

Nuntă în pădure cezartabac.ro

Nuntă în pădure cezartabac.ro

Un alt avantaj este decorul. Veți putea alege oricare tematică va convine și veți putea profita de natură pentru a intra și mai mult în poveste, iar în ceea ce privește pozele, iarăși aveți avantaje. Indiferet că vorbim despre trash the dress sau poze în timpul nunții, cadrul pe care vi-l va oferi natura va fi unul minunat.

Locații nuntă în pădure

Dacă sunteti încântați de ideea de a avea o nuntă în pădure, dar nu știti unde puteți apela pentru a organiza o nuntă în pădure, aproape de București, intrați pe www.padurileregale.ro. Aici veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie, începând cu tarif, contact și până la fotografii și video-uri de la nunți realizate în aceste locuri. Tot pe site veți găsi și meniurile care sunt puse la dispoziție pentru petrecerile în pădure.

padurileregale.ro.jpg nunta

padurileregale.ro.jpg nunta

Apoi, vă mai recomand și www.threehouse.ro. Aici puteți face rezervări pentru nuntă, botez și alte petreceri, într-un cadru mirific. Pe www.nuntainnatura.treehouse.ro veți găsi cele trei locații pentru nunta în pădure, prețuri, mărturiile clienților, fotografii și toate detaliile de care aveți nevoie. Despre acest subiect puteți citi si aici.

padurileregale.ro

padurileregale.ro

Nunțile în aer liber, sau nunțile în localurile speciale din păduri, vă vor oferi o experiență de neuitat. Veți avea nu doar o nuntă, ci o nuntă specială, departe de zgomotul orașelor și de ochii curioșilor. O nuntă în mijlocul naturii poate fi exact ceea ce doriți pentru marea voastră petrecere.

Nunta in pădure padurileregale.ro

Nunta in pădure padurileregale.ro

Dacă doriți o altfel de nuntă, nu ezitați să organizați o nuntă în pădure, pe care să o țină minte invitații mulți ani de zile, dar totodată să faceți dintr-un eveniment clișeic, o petrecere de pomină. Puteți apela la localurile menționate de noi, sau puteți alege altele, cât mai aproape de locația voastră.

Despre autor

M Olga

Leave a Comment