Nunta in padure TreeHouse. Locatii superbe langa Bucuresti.

Alegerea locatiei perfecte pentru nunta poate fi o adevarata provocare. Atunci cand nu iti doresti un salon clasic, sau nu astepti de la locatia nuntii doar un decor cu candelabre si flori oferta nu este atat de bogata, mai ales atunci cand vorbim de zona Bucurestiului. Daca doresti sa iti faci nunta in padure, la doar cativa km de Bucuresti exista cateva locatii pline de farmec. Exista bineinteles dezavantaje, taxiurile refuza in general sa mearga la cativa km de Bucuresti si chiar daca sa ajungi la marginea paduri in timpul zilei nu ar fi o problema atat de mare , drumul de intoarcere,  noaptea de la 10 km ar putea ridica probleme. Pe de alta parte furnizorii ar putea fi reticenti in oferirea de servicii in afara Bucurestiului. Ei bine, in general cei care ofera locatii de nunta in padure, de exemplu au luat in calcul inaintea ta cam toate aspectele si  fac tot posibilul ca sa nu intampini nicio problema in organizarea nuntii tale. Astazi am ales sa scriu si sa recomand o locatie perfecta pentru  Nunta in padure TreeHouse.

teilor.ro

Nunta in padure TreeHouse

Nunta in padure, TreeHouse

Sursa: TreeHouse, Nunta in padure TreeHouse Garden

Daca iti imaginezi nunta perfecta, pe  o pajiste verde, umbrita de padure, dar si cu o piscina moderna si cativa palmieri in cadru, ei bine TreeHouse  este locul ideal pentru nunta ta.

Tree House inseamna pasiune pusa in organizarea nuntilor, TreeHouse inseamna 3 locatii superbe aproape de Bucuresti si o echipa de profesionisti care au insufletit locul.

Nunta in padure TreeHouse  Lagoon, in Cosoba

teilor.ro

Nunta in padure TreeHouse Forest, in Cosoba,

Nunta in padure TreeHouse Garden, in Lunguletu,

Toate trei locatiile ofera:

  • Padure, deck in liziera paduriisau gradina decor
  • Piscina decor
  • Spatii verzi generoase

Dar mai presus de orice TreeHouse iti ofera ocazia ca nunta ta sa spuna o poveste.

teilor.ro

Nunta in padure, TreeHouse

Arhiva personala. Nunta in padure TreeHouse Forest

Stii ca ai ales locul perfect pentru nunta ta, atunci cand nu mai vrei sa vizitezi alte locuri. V-am calcat pragul anul trecut si cumva, am stiut ca acolo ne vom petrece ziua nuntii, inca de cand am parcat. Apoi, am cunoscut-o pe Ioana, cea care avea un raspuns pozitiv la orice intrebare aveam. Cum sa nu vrei sa ramai intr-un loc care iti da incredere? Toti ne-au felicitat pentru locul ales si noua nu ne ramane decat sa va felicitam pe voi, ca faceti o treaba asa buna! A fost minunat, voi sunteti minunati si va multumim. Este doar una din marturiile tinerilor fericiti ca au ales sa isi faca nunta la TreeHouse.

Nunta in padure, TreeHouse

Arhiva personala, Nunta in padure TreeHouse Forest

Am simtit acelasi lucru, intr-o dimineata de duminica cand am ales sa vizionam totusi locatia desi la telefon ni se spusese ca nu mai au nicio data libera in intervalul ales de noi. Cand am intrat im perimetrul TreeHouse Forest, dupa ce strabatusem cativa km prin satele de pe langa bucuresti si trecusem pe langa campuri de floarea soarelui si lanuri de grau, am simtit ca data nuntii este decat un detaliu minor care poate fi schimbat si adaptat in functie de disponibilitatea TreeHouse. Am stiut atunci ca tema nuntii noastre va fi calatotriile si ca ne vom imagina drumul pana la TreeHouse ca o plecare in excursie impreuna cu invitatii. In cele 15 minute in care am asteptat-o pe Ioana, ne-am imaginat nunta, am vazut indicatoare colorate pe aleile ce duceau spre padure si hartile pentru invitati si am decis ca ne vom face nunta acolo chiar daca asta ar insemna sa mai asteptam un an. Nu a fost nevoie sa asteptam un an, am renuntat insa la ideea de nunta de vara si am optat pentru daata de 1 octombrie, singura disponibila de altfel tot anul acela. Ne-am asumat un risc, dar si vara poti prinde o zi ploioasa, asa ca am decis repede: umbrele colorate pentru toti invitatii. TreeHouse Cosoba parea sa aiba puterea sa transforme o zi ploioasa de toamna intr-un moment magic, am stiut asta cand am plecat de acolo si nu mi-am facut niciodata probleme de cum va arata din punct de vedere meteorologic ziua nuntii noastre.

Nu a plouat, desi nu am niciun dubiu ca ar fi aratat grozav chiar si in poze o ploaie deasa si marunta de toamna la marginea padurii, in timp ce noi petreceam alaturi de invitati in restaurantul cu pereti de sticla. A fost destul de racoare insa, dar asta nu ne-a impiedicat sa ne petrecem jumatate din nunta afara, in zona amenajata pentru cocktail.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa iti faci Nunta in padure TreeHouse.

Nunta in padure, TreeHouse

Bogdan Serban Foto Nunta in padure TreeHouse Lagoon

Locatia se inchiriaza separat, neavand inclus meniul

teilor.ro

Ti se garanteaza oferirea serviciilor de masa de catre firma de catering cu care lucreaza ei, dar poti veni tu cu o alta firma.

Ti se pune la dispozitie o lista cu furnizori, agreati si garantati de catre ei, de la foto la tort si muzica, nu ai de ce sa iti facigriji ca nu ai gasi un furnizor dispus sa vina pana in Cosoba.

Noi am ales sa mergem din recomandarile lor doar cu firma de catering si nu a fost nicio problema pentru a gasi furnizori dispusi sa lucreze cu aceasta locatie

Iti pun la dispoziti un microbuz pentru invitati

Noi am profitat din plin de locatia magica de la TreeHouse, este suficient sa te uiti la cateva poze de acolo pentru a te indragosti de acest loc. Serviciile, oamenii implicati in organizare, totul a fost impecabil, despre TreeHouse neputandu-se vorbi decat la superlativ.

O astfel de locatie este perfecta pentru pozele si filmarea de la nunta, nu veia vea nevoie de nicio alta locatie sau de vreun decor special, poti face aici si Save The Date, iti vei face foarte curiosi invitaii. Pentru trailere de la nunti pine de magie, te invit, in continuare pe pagina StudioBlitz. Cum crezi ca ar arata trailerul nuntii tale filmat in aceasta locatie?

Nunta in padure, TreeHouse

Arhiva Personala. Nunta in padure  TreeHouse Forest

 

Despre autor

C. Alina

5 Comentarii

Leave a Comment