Nunta in hambar The Green Spot.

Nunta in hambar, nu este un concept pentru toata lumea, este atat de modern dar totodata si o intoarcere in timp. Rustica dar atat de actuala, nunta in hambar a devenit foarte populara printre tinerii din America, fiind un mod de intoarcere la origini, la simplitate. Baloti de fan, mese lungii care aduc invitatii mai aproape, materiale naturale, dar si o amprenta vintage, nunta in hambar poate fi fermecatoare. Barn Wedding presupune decoruri naturale, elemente din materiale naturale, lemn, in, bumbac, produse reciclate sau elemente nonconformiste care sporesc farmecul locului cum ar fi ca o cutie de ceai veche sau o conserva stilizata in culori metalice ori decorata cu dantela. În ultimii ani, un val de hambare concepute exclusiv pentru a găzdui nunți, au apărut în toata lumea, este deajuns sa te uiti cateva minute pe Instagram si barn weddings te vor cuceri pentru totdeauna.

teilor.ro

Nunta in hambar The Green Spot

In Romania, conceptul este unul destul de nou, tema nunta in hambar se regaseste intr-adevar, tot mai des, destul de multi tineri alegand detalii care definesc astfel de nunti si integrandu-le intr-un cort sau intr-un salon normal. Un hambar propriu-zis, unde sa ai toate elementele necesare unei nunti in hambar, este mai greu de gasit.

Din fericire acum exista The Green Spot,  pentru nunti in Bucuresti. The Green Spot este un concept diferit destinat persoanelor care isi doresc o altfel de nunta, asa cum se recomanda pe pagina de Facebook. The Green Spot este situat in mijlocul naturii, asa cum ii sta bine unui hambar autentic, langa Padurea Snagov, la doar 20 de minute de Bucuresti. Constructia consta intr-un un hambar din secolul XIX, special amenajat pentru a gazdui nunti de pana la 200 de persoane. Dispune si de o casuta, plina de farmec rustic,  situata la marginea padurii si special amenajata pentru confortul  mirilor din ziua si noaptea nuntii.

Ce inseamna The Green Spot

Rares Ion Foto. Nunta in hambar The Green Spot

The Green Spot. Nunta in hambar The Green Spot

    • hambar din secolul XIX, special amenajat pentru a gazdui nunti de pana la 200 de persoane
    • piscina in aer liber
    • zona de lounge situata la intrarea in salonul de nunta
    • zona pentru ceremonii in aer liber
   • decor autentic si un plus de magie
   • incepand de anul acesta in peisajul The Green Spot si-a facut aparitia Calul Deli,care paste linistit langa casuta Origini dar isi poate face aparitia in cadrul ceremoniei din Poenita Secreta.
   • respect si iubire pentru natura – Hambarul nostru este ecologic din foarte multe puncte de vedere, printre care si selectarea gunoiului si reciclarea acestuia dupa fiecare eveniment . Toate materialele folosite in constructie sunt naturale. Nu folosim plastic si incercam sa evitam pe cat posibil materiale care polueaza. Am renuntat la instalarea unui aer conditionat si pe principiul ca promovam radacinile si consideram ca nunti s-au facut si pe vremea cand acesta nu exista, iar parintii nostri s-au distrat la nunta lor cu siguranta. asa cum declara administratorul The Green Spot pe pagina de Facebook.
   Rares Ion Foto. Nunta in hambar The Green Spot

   The Green Spot. Nunta in hambar The Green Spot

   Tot pe pagina de Facebook a evenimentului gasim impresii, amintiri si review-uri , ale cuplurilor care au ales sa-si faca nunta acolo.

   Bazandu-ma pe experienta mea de 16 ani in frumosul domeniu al designului de evenimente si conceptelor aferente as dori sa imi exprim si eu parerea in acest sens : Green Spot este poate unul dintre putinele locuri din zona capitalei care poate gazdui o nunta relaxata, atipica, boho concept. Un loc creat special pentru oamenii care nu se regasesc in ballroomurile cu candelabre chinezesti copiate dupa marii designeri italieni, fotolii aurite made in Turcia, flori de plastic si da….aer conditionat. Este locul care ofera simplitate, natura, originalitate. )Evident, nu poate fi pe gustul persoanelor care primind o invitatie la hambar aleg sa poarte rochii cu paiete, pantofi cu toc cui sau tuxedo. Toate conceptele create de noi pentru nuntile pe care am avut norocul sa le “decoram” la green spot au avut ca punct de plecare pentru proiect cuvantul Libertate! Libertatea de a avea dreptul sa fii diferit, sa alegi natura cu toate plusurile si minusurile ei, in detrimentul unei locatii fancy-glamour.  scrie Raluca Hulubei , pe pagina de Facebook a locatiei.

   V-am convins? Daca sunteti in cautare de inspiratie pentru partea de foto-video, privind nunta voastra, va invitam in continuare pe pagina StudioBlitz.

Despre autor

C. Alina

2 Comentarii

Leave a Comment