Nunta în cort este solutia pentru toate anotimpurile

Un cort pentru nunta iti permite sa pui in practica orice tip de idei in orice anotimp. Prin urmare nu trebuie sa iti faci griji in orice perioada  faci nunta ca nu vei gasi o locatie in cazul in care cererea in casatorie a venit pe neasteptate. Iar in zilele noastre exista o mare variatate de corturi ce pot fi inchiriate. Corturile de nunta descoperite sunt perfecte pentru o nunta vara, dar, pentru anotimpurile mai reci sunt bune corturile inchise sau corturile universale. La aproape toate tipurile de cort pot fi atasate structuri suplimentare  si copertine. Modulele suplimentare pot fi convertite in spatii precum bucataria. Poti chiar combina mai multe module diferite intr-un singur cort pentru a aranja un mic oras in interior. In timpul iernii, bucataria si dresingul amenajate in cort ajuta la a te deplasa fara sa fie nevoie sa iesi afara. Cu ajutorul profesionistilor poti alimenta cu energie electrica cortul astfel incat caldura si muzica sa nu lipseasca.

Nunta în cort este solutia pentru toate anotimpurile

din cortul cald si confortabil poti admira peisajul iernii Sursa: svadbadoiposle

Astfel, in timp ce in interior este cald si confortabil, puteti admira si fascinantul peisaj de iarna de afara. Un cort permite reglarea in functie de numarul invitatilor prin adaugarea sau indepartarea modulelor.

 Nunta în cort este solutia pentru toate anotimpurile

 1. Cort pentru nunta cu design arcuit
  Nunta în cort este solutia pentru toate anotimpurile

  Cort pentru nunta cu design arcuit

Un cort pentru nunta cu forma arcuita este potrivit pentru primirea invitatilor. Daca este decorat cu drapaje, in cort se va creea sentimental de confort. Poti decora cupola cortului cu un frumos aranjament floral si sigur vei face o impresie puternica asupra invitatilor. Mesele rotunde pot fi acoperita cu fate de masa in culoarea cortului, iar peste ele pot fi asezate chiar si prosoape intr-o culoare contranstanta, ca in fotografia de mai sus.

Nunta în cort este solutia pentru toate anotimpurile

decoreaza fundalul din spatele mesei mirilor

In cazul in care folosesti decoratii pentru mese, gandeste la felurile de mancare care se vor servi si la geometria spatiului. Lumanari asezate in candelabra sau lumanari personalizate vor complete frumos spatial. Nu te limita doar la decorarea cupolei cortului cu flori. Decoreaza si lateralele cortului si fundalul din spatele mesei mirilor. Foloseste o combinatie intre material si lumini multicolore si vei obtine admiratia tuturor.

Nunta în cort este solutia pentru toate anotimpurile

lumini multicolore in cort pentru nunta

 

 1. Cort dreptunghiular pentru nunta

Corturile dreptunghiulare pentru nunta sunt folosite pe scara larga si sunt concepute pentru peste 100 de invitati. Decoarerea unui astfel de cort difera in functie de preferinte. Tavanul cortului decorat cu tesaturi ii poate da un cu totul altfel de aspect. Pe el pot fi asezate in mod uniform panglici, candelabre,

Nunta în cort este solutia pentru toate anotimpurile

candelabre in cort pentru nunta

lumini si ghirlande. Scaunele englezesti si mesele dreptunghiulare

Nunta în cort este solutia pentru toate anotimpurile

scaune engkezesti si mese dreptunghiulare pentru nunta in cort

merg cel mai bine cu forma cortului.

 

 1. Cort in forma sferica pentru nunta
  Nunta în cort este solutia pentru toate anotimpurile

  cort pentru nunta in forma sferica

Cu un cort de nunta in forma sferica vei face o impresie de neuitat invitatilor tai la nunta. Un astfel de cort este ergonomic, rezista la vant, iar forma sa evoca romantismul. Numarul de cellule inchise este limitat, dar, la nevoie, acestea pot fi inlocuite cu o plasa de tantari care nu va face decat sa amplifice originalitatea cortului.

 

 1. Avantajele unei nunti in cort

Marele avantaj este ca pentru perioada nuntii iti poti creea aspectul perfect, de asemenea numarul de invitati nu iti face probleme in ceea ce priveste spatiul si poti creea in interior orice stil de nunta doresti.

 1. Dezavantajele unui cort pentru nunta
 • Nu ai toalete
 • Nu ai bucatarie
 • Nu ai generatoare de current
 • Nu ai pardoseala
 • Trebuie sa inchiriezi mobilierul
 • Toate acestea inseamna costuri suplimentare

Pentru alte idei de decorare a unei nunti citeste despre:

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment