Nunta iesita din tipare

Vrei o nunta iesita din tipare? Nimic mai simplu. Lasa-ti imaginatia libera si cu siguranta vei pune la cale un scenariu care ii va surprinde pe invitati in mod placut. Mai jos veti gasi un clip video care v-ar putea ajuta, v-ar putea inspira. De ce sa nu iesiti din tipare, de ce sa nu fiti originali si sa va lasati invitatii sa asiste la momente pe care nu le vor uita prea curand? Este nunta voastra, ziua voastra speciala, chiar magica, asa ca nu va temeti sa fiti originali si sa va lasati amprenta asupra evenimentului care trebuie sa va reprezinte.

Nunta iesita din tipare

YouTube

O nunta iesita din tipare

Cum ar fi sa nu te poti casatori deoarece ceremonia este mereu intrerupta? Bineinteles, daca nu ar fi vorba despre un scenariu prestabilit, cu siguranta atat mirele cat si mireasa s-ar putea infuria si pe buna dreptate. Sa astepti ziua cea mare si cand in sfarsit vine sa va iasa in cale tot felul de obstacole nu este ceva la care ati visat. Insa, daca vorbim despre un lucru pus la cale pentru a va distra invitatii si pentru a va dovedi originalitatea, atunci este cu totul altceva.

Nunta iesita din tipare

Nicole Barr Photography

Insa sa il vezi pe mire luptanad vitejeste cu caveleri in armura, cu o banda de raufacatori si la final ajungand sa se casatoreasca cu aleasa inimii lui, este clar mesajul: dragostea invinge tot si te ajuta sa treci cu bine peste orice obstacol. Si, daca mai apar la nunta si Batman sau Ironman, este clar ca vorbim despre o nunta iesita din tipare.

Pentru o nunta iesita din tipare este nevoie nu numai de imaginatie, ci si de timp, pentru a pune totul la cale, pentru a face repetitii. In plus, daca ii vei implica si pe ceilalti in acel scenariu, atunci totul va fi mult mai complex, insa bineinteles ca va fi nevoie si de multa munca si mult timp, insa rezultatul va fi pe masura asteptarilor sau chiar le va depasi. Toata lumea se va distra si isi vor aminti cu totii de nunta voastra. Implicati-le pe domnisoarele de onoare, implicati-i pe cavalerii de onoare, chiar si preotul ar putea fi inclus in povestea pe care o teseti special pentru ziua nuntii. Cu cat va fi mai neasteptat totul, cu atat mai bine. Puteti chiar sa renuntati la unele traditii si obiceiuri si sa le inlocuiti cu ceea ce v-ar placea.

Nunta iesita din tipare

YouTube

De ce sa nu aveti o nunta iesita din tipare? Dand evenimentului o nota de originalitate va veti asigura ca toata lumea va pleca acasa cu cele mai frumoase amintiri de la nunta voastra. Asa ca, de ce nu?

Si acum, la final, dupa ce am vizionat clipul de mai sus care ne-a aratat o nunta mai deosebita, cu personaje mai putin asteptate, va invit sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Si in aceste cazuri vorbim despre nunti originale, asa cum sunt toate nuntile si asta pentru ca in ele se reflecta personalitatea mirilor, care este, bineinteles, unica.

filmari nunti

filmari nunti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment