Nunta dubla

Cu totii am vazut prin filme cum cele mai bune prietene decid sa organizeze nunta in aceeasi zi. Nunta dubla ar putea fi un eveniment frumos, mai ales daca vorbim despre doua prietene, surori, doi prieteni sau doi frati care vor sa se casatoreasca in aceeasi zi. Desigur, nu este o situatie des intalnita, insa nu este nici ceva ce nu se poate intampla, asa ca sa vedem cum stau lucrurile cand vorbim despre nunta dubla.

Nunta dubla

I Do and Everafter

Despre nunta dubla

Nunta dubla ar putea fi un eveniment frumos, care vorbeste despre legatra puternica dintre doua persoane atat de apropiate, incat decid sa organizeze evenimentul cel mare in aceeasi zi. Desigur, ar putea fi si provocare, avand in vedere lista invitatilor, care pot fi comuni sau separati.

Insa, cat de frumos ar fi ca cele doua mirese sa cumpere impreuna rochiile pe care le vor purta in ziua cea mare. Sau dimineata in care se pregatesc de nunta, sa fie amandoua in acealsi loc si sa se pregateasca impreuna. Practic, va fi ca la o nunta obisnuita, numai ca in locul unei mirese vor fi doua.

Un avantaj ar fi acela ca s-ar putea reduce cheltuielile. Mai ales daca nuntile vor avea loc in aceeasi locatie. Desigur, vor fi mai multi invitati decat in cazul unei nunti obisnuite, insa nu este o problema.

Chiar si cununia religioasa ar putea fi interesanta. Cele doua cupuri ar putea fi cununate pe rand, asistand astfel unul la ceremonia celuilalt. O experienta interesanta pe care nu o veti uita.

Nunta dubla

Vimeo

De asemenea, in privinta fotografului si a videografului de nunta, putem spune ca vor fi reduse cheltuielile. Desigur, veti dori si imagini numai cu voi doi, insa daca v-ati gandit sa faceti nunta dubla, inseamna ca vreti si ca amintirile sa fie unele comune. Deci, implicit, veti aparea unii in imaginile celorlalti de la nunta. Nu este un lucru rau, evident. Si, de asemenea, veti aconomisi mai multi bani pentru acest aspect legat de fotografiile si imaginile video din ziua nuntii.

Nunta dubla poate fi un eveniment tare interesant, insa inainte de a lua decizia aceasta asigurat-va ca va dotiti cu adevarat sa faceti pasul acesta. Pentru ca, asta inseamna ca veti orgaiza impreuna nuntile, deci trebuie sa fiti de acord cu multe aspecte legate de marele eveniment. Altfel, riscati sa sa va certati si ar fi pacat sa se intample asta mai ales daca sunteti atat de aporpiati incat sa luati hotararea de a face nunta impreuna.

Si acum, la final, dupa ce am aflat cateva informatii referitoare la nunta dubla, sa vizionam impreuna cateva clipuri de nunta pe pagina StudioBlitz. Sunt clipuri emotionante, care sigur va vor trezi emotii frumoase. Veti vedea cum arata munca unui videograf profesionist. Este vorba despre talent, despre placerea de a lucra. Si lucrul acesta se vede cel mai bine in clipurile video pe care le veti gasi pe pagina StudioBlitz. Asa ca va doresc vizonare placuta si o nunta la fel de deosebita si de emotionanta precum cele din pagina anterior mentionata.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment