Nuntă de toamnă în armonie cu natura

Toamna este campioana en-titre a romantismului și nu este de mirare că multe cupluri aleg să își organizeze nunta în perioada septembrie-noiembrie. Pe lângă decorul natural în tonuri seducătoare, o nuntă de toamnă înseamnă rochii de mireasă extravagante, nenumărate opțiuni pentru machiaj și coafură, precum și costuri reduse în organizarea evenimentului. Iată câteva idei superbe pentru o nuntă de toamnă în armonie cu natura, conform vera-sposa.ro.

Nuntă de toamnă în armonie cu natura

Culorile vibrante ale naturii de toamnă sunt cele care dau tonul unei nunți de sezon. Vedetele din paleta de culori sunt nuanțele de arămiu și portocaliu, combinate cu albastru închis, burgundy sau violet. Un adevărat spectacol vizual, de la primele până la ultimele felicitări din noaptea nunții.

Nuntă de toamnă în armonie cu natura

Sursă: Pinterest

Fie că alegeți să celebrați căsătoria într-o grădină sau într-un restaurant elegant, decorul nunții de toamnă va fi gândit….vertical. Profită de spațiul dintre mese și acoperișul locației și transfomă-l în punctul de atracție, cu lumânări înalte, aranjamente florale de sezon sau decorațiuni din crengi naturale.

Nuntă de toamnă în armonie cu natura

Sursă: Pinterest

Nuntă de toamnă în armonie cu natura

Sursă: Pinterest

Optează pentru lumânări albe, de grosime medie, dacă evenimentul va fi unul formal și pentru aranjamentele din crengi, flori și frunze naturale, dacă ați ales o tematică mai simplă și naturală.

Toamna are puterea  de a ne face mai melancolici și mai visători, iar rochia de mireasă pentru o nuntă de sezon trebuie să fie, cu siguranță, în stil romantic, cu broderii și aplicații rafinate. Clasicul alb face loc rochiilor în nuanțe de bej, care se asortează mai bine cu decorul natural și cu atmosfera generală.

Designer-ul haute-couture Galia Lahav a îndeplinit la Paris Fashion Week 2018 dorințele mireselor care plănuiesc o nuntă de toamnă, lansând colecţia Gala no. VI, inspirată de poveștile cu zâne și prințese. Modelul de mai jos unește fusta simplă din tulle cu un corset bogat în broderii din dantelă, lucrate manual. Decolteul generos și spatele de tip iluzie dau apariției miresei un aspect modern și îndrăzneț, iar culoarea îi dă un plus de eleganță și feminitate.

Nuntă de toamnă în armonie cu natura

Sursă: Pinterest

Miresele nonconformiste vor găsi rochia ideală pentru nunta lor de toamnă în noua colecţie Demetrios. Modelul asimetric, în nunațe calde de bej și auriu, cu un corset care abundă de broderii  din dantelă reinventează rochia clasică de tip prințesă. O astfel de apariție va rămâne mult timp în mintea tuturor participanților la nuntă.

Nuntă de toamnă în armonie cu natura

Sursă: Pinterest

Rochiile de mireasă cu mânecă lungă au fost dintotdeauna semnul eleganței și rafinamentului absolute, marcă înregistrată a nunților regale și de viță nobilă. Cum temperaturile tind să scadă în această perioadă, de ce să nu profiți de ocazie și să te răsfeți cu o apariție fastuoasă?

Colecția Demetrios 2019 continuă să reinventeze trendurile din zona bridal fashion. Rochia sirenă cu mâneci lungi, de tip iluzie, alături de un corset transparent, ornat cu broderii din dantelă, ridică silueta clepsidră la rang de artă.

Nuntă de toamnă în armonie cu natura

Sursă: Pinterest

Nunțile de toamnă au, de cele mai multe ori, un aer tradițional, care ne amintește de poveștile de dragoste care ne inspiră. În materie de coafură, aceasta trebuie să rămână clasică și să cucerească prin detalii, iar împletiturile sunt cele mai căutate în acest sezon.

Modelul împletuturii îl poți decide în funcție de rochia de mireasă pe care o vei purta. Dacă aceasta din urmă nu are mâneci sau are un model simplu în partea din față, poți opta pentru o împletitură sofisticată care să curgă ușor pe un umăr.

Nuntă de toamnă în armonie cu natura

Sursă: Pinterest

Dacă în cazul nunților de vară voalul putea fi omis și înlocuit cu o coroniță din flori de sezon, toamna, voalul dă apariției miresei aceeași notă de poveste pe care o inspiră întregul decor.

Voalul este accesoriul de bază al mireselor care aleg să se căsătorească toamna, dar nu trebuie să urmezi nicio regulă în ceea ce privește lungimea și modelul voalului. Alege-l pe cel cu care te simți cel mai confortabil și care desăvârșește cu adevărat modelul rochiei tale de mireasă.

Nuntă de toamnă în armonie cu natura

Sursă: Pinterest

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment