Nuntă cu tematica Visul unei nopți de vară

Dacă tot am scris chiar astăzi un articol despre superba nuntă cu tematica Romeo și Julieta a actorilor filipinezi Kylie Padilla și Aljur Abrenica, am decis să mai rămân puțin în sfera unuia dintre cei mai mari romantici ai tuturor timpurilor – William Shakespeare. Pentru tema acestui articol am ales o frumoasă nuntă cu tematica Visul unei nopți de vară, una dintre cele mai faimoase piese de teatru ale dramaturgului englez.

Nuntă cu tematica Visul unei nopți de vară

Mireasa Becky a povestit: “M-am referit adesea la nunta mea ca fiind Woodland Glam – unde naturalul se întâlnește cu ceea ce e creat de om, cu metal și mușchi versus lemn și mușchi. Am plănuit și am conceput de una singură fiecare detaliu al nunții, așa că aveam emoții cum va arăta totul în ziua cea mare. O parte din decor era chiar din casa mea, dar găsirea celorlalte elemente a necesitat numeroase drumuri prin oraș și nenumărate ore de căutat pe internet. Culorile pe care le-am ales au fost peach (culoarea piersicii) și lavandă, cu accente metalice, precum bronz, auriu și auriu rose. Domnișoarele de onoare au purtat rochii din satin gri-maronii, iar domnișoarele de onoare mici au purtat lavandă. Fetițele cu flori au purtat aripi de zână, fuste de tip tutu și coronițe din flori, toate în culoarea piersicii. Nepotul meu, în vârstă de 1 an, a ținut verighetele, și a furat lumina reflectoarelor cu micuța lui salopetă, cu vesta lui bej din in și cu papionul lui în culoarea piersicii.

Pentru nunta noastră din Phoenix, care urma să aibă loc în luna august, aveam nevoie de o locație unde să ne căsătorim înăuntru, dar care să nu arate ca o cutie cu lumini fluorescente. Am ales Vila Siena, o veche locație în stilul Toscanei, care arată ca și cum ar fi fost luată din inima Italiei și plasată în mijlocul deșertului. Atunci când am vizitat locul, Matt a decis că vrea să se căsătorească în curtea vilei, cu vița-de-vie, fântâna și șemineul în stil italian.”

Cei de la Jay & Jess Photography au capturat niște fotografii impresionante din ziua cea mare a lui Becky și a lui Matt.

Nuntă cu tematica Visul unei nopți de vară

Sursă: Perfete

Nuntă cu tematica Visul unei nopți de vară

Nuntă cu tematica Visul unei nopți de vară
Nuntă cu tematica Visul unei nopți de vară

Ceremonia

“Mi-am decorat singură buchetul cu fotografii mici cu bunicii mei, care au decedat. Mama tatălui meu a murit de cancer ovarian înainte să mă nasc eu, iar sora mea mi-a făcut o surpriză superbă atunci când mi-a adus inelul bunicii, ca să îl atașez și pe el la buchet. Am atașat, de asemenea, o cruce făcută din ametist de la bunica din partea mamei, care nu a putut să ajungă la nuntă. Mi-a plăcut că atunci când am pășit spre altar, toate aceste mici elemente scoteau un clinchet destul de gălăgios. În acel moment special, am vrut să îmi amintesc de oamenii dragi care nu mi-au putut fi alături.”

Nuntă cu tematica Visul unei nopți de varăNuntă cu tematica Visul unei nopți de varăNuntă cu tematica Visul unei nopți de varăNuntă cu tematica Visul unei nopți de varăNuntă cu tematica Visul unei nopți de varăNuntă cu tematica Visul unei nopți de varăNuntă cu tematica Visul unei nopți de varăNuntă cu tematica Visul unei nopți de vară

 

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment