Nuntă cu tematica The Greatest Showman

Filmul The Greatest Showman, regizat de Michael Gracey, a fost un succes uriaș al anului 2018, fiind bazat pe povestea reală a lui P.T.Barnum, un showman, om de afaceri și politician american. Filmul a devenit deja un clasic al cinematografiei moderne, doborând recorduri și fiind iubit de toate generațiile. Dacă sunteți iubitori ai acestui film la fel de mari cum suntem și noi, suntem aici ca să vă arătăm cum puteți încorpora câteva elemente-cheie ale poveștii în nunta voastră de vis. Tematica circului, în jurul căreia gravitează acțiunea, este una extrem de ofertantă și merită exploatată la maximum. Așadar, iată câteva idei pentru o nuntă cu tematica The Greatest Showman.

teilor.ro

Nuntă cu tematica The Greatest Showman

Nuntă cu tematica The Greatest Showman

Sursă: PopSugar

Locația

Transformă locația ceremoniei într-una cu adevărat impresionantă, folosindu-te de cortine din catifea roșie, specifice teatrului și circului, luminate din spate de reflectoare sau de iluminație festivă. Poți împodobi pereții cu postere vintage de circ, poți folosi un covor roșu care să ducă la altar, poți așeza mesele în așa fel încât ringul de dans să semene cu o scenă de teatru sau cu o arenă de circ. În principiu, orice element care adaugă dramatism și efecte senzaționale este binevenit.

Costumele

teilor.ro

Nu ne gândim aici la costume de circ în adevăratul sens al cuvântului, dar vă puteți folosi de niște elemente mici care să ducă cu gândul la această lume atât de specială. De exemplu, domnii pot alege un frac în locul sacoului clasic, iar doamnele își pot accesoriza rochia de mireasă cu un accesoriu pentru păr ieșit din tipare.

Distracția

Dacă dispuneți de un buget cât de cât generos și vreți să vă impresionați invitații, puteți angaja un act la trapez, acrobați, înghițitori de flăcări sau alte numere periculoase și spectaculoase, specifice circului.

Nuntă cu tematica The Greatest Showman

Sursă: Weddbook

Invitațiile

teilor.ro

Puteți sugera tema nunții voastre încă din momentul trimiterii invitațiilor. Folosiți invitații inspirate din stilul posterelor și afișelor care anunțau reprezentațiile de circ sau chiar din cel al biletelor vândute la intrare. Continuați cu această temă și la ceremonie, stilizând la fel elemente precum programul ceremoniei, meniul, cartonașele de pe mese cu numele oaspeților și nu numai.

Nuntă cu tematica The Greatest Showman

Sursă: Amazon UK

Muzica

Muzica din The Greatest Showman a fost absolut superbă și a fost apreciată la nivel înalt, una dintre melodii, The Greatest Show, câștigând Oscarul pentru cea mai bună melodie originală. Unele melodii sunt potrivite pentru dansul mirilor (romantica și sensibila A Million Dreams), pe când altele sunt potrivite pentru după toast, entertainment sau diverse momente importante ale petrecerii – precum ultima melodie a serii (puternica Come Alive).

Melodiile din acest film au și niște versuri foarte frumoase și bine gândite, așa că poți încorpora în decor câteva dintre acestea, precum: “why dont we rewrite the stars?”, “you set off a dream in me” sau “dreaming with your eyes wide open”.

teilor.ro

Iată aici cum să îți organizezi o nuntă cu tematica Game of Thrones.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment