Nuntă cu tematica Romeo și Julieta

Actrița și cântăreața australiano-filipineză Kylie Padilla și actorul filipinez Aljur Abrenica s-au căsătorit în anul 2018, iar nunta lor a fost desprinsă dintr-o piesă shakespeariană. De fapt, tema nunții lor a fost chiar Romeo și Julieta, cea mai romantică piesă de teatru scrisă de monstrul teatrului englez care a fost William Shakespeare. Pe 11 decembrie 2018, starurile filipineze au spus “Da” la Vila Milagros din Rizal, Filipine. Ceremonia celor doi a fost inspirată nu neapărat de textul propriu-zis, ci de adaptarea lui Baz Luhrmann din anul 1996, intitulată Romeo + Juliet, avându-i în rolurile principale pe Claire Danes și pe Leonardo DiCaprio. De la aranjamentele florale fuchsia și până la candelabrele elegante, decorul de nuntă creat de Gideon Hermosa a oferit ceremoniei un aer specific romanticului secol al XVI-lea. Așadar, haideți să aruncăm o privire mai amănunțită la această nuntă cu tematica Romeo și Julieta.

Nuntă cu tematica Romeo și Julieta

Nuntă cu tematica Romeo și Julieta

Sursă: PEP

Pentru locul ceremoniei, mai exact Vila Milagros, Hermosa a ales o tapiserie în culoarea roșu închis și a umplut sala cu aranjamente florale albe și roșii, conferind încăperii un aer cu totul regal. Până la altar se întindea un podium negru reflectorizant, pe care era scris un poem.

Nuntă cu tematica Romeo și Julieta

Sursă: Bride and Breakfast

Mireasa a purtat o rochie de mireasă superbă, rochie de bal cu mâneci lungi, creată de Mak Tumang. Cosmopolitan Filipine a scris la momentul respectiv că Kylie a pășit spre altar pe acordurile melodiei I’m Kissing You, de la Des’ree, melodie făcută celebră de filmul din 1996.

Nuntă cu tematica Romeo și Julieta

Sursă: Kasal

Organizatorii de nunți de la La Belle Fete Weddings & Events au spus prestigioasei publicații că tema ceremoniei a fost una diafană și dramatică, așa cum și-au dorit Kylie și Aljur să fie. De asemenea, au vrut să simbolizeze și ideea că cele mai frumoase lucruri se nasc din întuneric și dificultăți.

Nuntă cu tematica Romeo și Julieta

Sursă: Bride and Breakfast

Pe lângă ședința foto oficială a celor doi, frumoșii miri au făcut și mai multe fotografii dramatice care capturau tragicul, dar frumosul vibe al emblematicei piese de teatru.

Nuntă cu tematica Romeo și Julieta

Sursă: Cosmo

Nuntă cu tematica Romeo și Julieta

Sursă: Pinterest

Deși a arătat extravagant și luxos, ceremonia a fost una intimă; numai 70 de oaspeți au fost prezenți la nuntă. Invitații celebri au fost nume precum Diva Montelaba, Gabbi Garcia și Maritoni Fernandez.

Pentru un vibe la fel de romantic, dar mult mai boem, iată aici cum să organizezi o nuntă cu tematica Mamma Mia!.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment