Nuntă cu tematica Mamma Mia

Mai întâi, a fost musical-ul de pe Broadway, apoi filmul de succes cu Meryl Streep și cu Amanda Seyfried, iar apoi sequel-ul, Mamma Mia: Here We Go Again. Acțiunea filmului Mamma Mia se petrece pe superba insulă grecească Kalokairi, iar producătorii ne-au invitat, zece ani mai târziu, să ne întâlnim din nou cu Donna, cu prietenele ei și cu fiica ei, în aceeași locație de vis. Chiar și cu o decadă mai târziu, suntem încă îndrăgostite de nunta din filmul original. De aceea, vă invit să vedeți mai jos cele mai bune idei pentru o nuntă cu tematica Mamma Mia – pe insulă, boemă, perfectă!

Nuntă cu tematica Mamma Mia

Nuntă cu tematica Mamma Mia

Sursă: Ireland’s Wedding Journal

  1. Insula

Deși Kalokairi este un loc ficțional, primul film a fost filmat pe insula grecească Skopelos, iar cel de-al doilea pe insula croată Vis. Plănuirea unei nunți într-o astfel de locație este o sarcină simplu de îndeplinit astăzi, căci resort-urile de pe insule vin, de obicei, cu un organizator vorbitor de limba engleză. Trei dintre cele mai frumoase insule pe care îți poți organiza nunta sunt Santorini, Paros și Sifnos. Santorini este locația grecească romantică la care visezi, Paros are porturi frumoase și plăji sălbatice, iar Sifnos are una dintre imaginile emblematice din film – scara lungă sculptată în munte care duce la biserică.

Nuntă cu tematica Mamma Mia

Sursă: Pinterest

Nuntă cu tematica Mamma Mia

Sursă: Ireland’s Wedding Journal

  1. Rochia de mireasă

O nuntă pe plajă necesită un stil mai relaxat și o rochie de mireasă comodă și practică. Rochiile de mireasă grecești, super-romantice, sunt alegerea ideală. Amanda Seyfried a purtat o rochie până la glezne, în straturi, dar iată mai sus încă câteva variante potrivite pentru o nuntă la malul mării. Dantela și șifonul sunt materialele potrivite.

Iată aici câteva rochii perfecte pentru o nuntă pe plajă.

Nuntă cu tematica Mamma Mia

Sursă: Etsy

  1. Accesoriile miresei

Accesoriile grecești sunt încă printre cele mai frumoase și mai boeme din istorie. Grecii antici erau cunoscuți pentru hainele simple și bijuteriile elaborate. Aceste accesorii de vis te vor transforma pe loc într-o zeiță a Greciei.

Nuntă cu tematica Mamma Mia

Sursă: Pinterest

  1. Mirele: ești un Sky sau un Sam?

Fie că preferi costumul crem al tânărului Dominic Cooper sau pe cel bleumarin, mai elegant, al lui Pierce Brosnan, vei arăta la fel de bine ca bărbații din film pe malul mării. Ambele costume sunt potrivite pentru o nuntă de vară, dar cel crem este mai boem și mai relaxat.

Nuntă cu tematica Mamma Mia

Sursă: Ireland’s Wedding Journal

  1. Decorul

O boltă care încadrează frumosul loc unde va avea loc ceremonia este perfectă de postat pe Instagram. Iar Grecia are unele dintre cele mai frumoase priveliști, atât ziua, cât și noaptea.

Nuntă cu tematica Mamma Mia

Sursă: Style Me Pretty

  1. Influențe grecești

Numai cu câte o sticluță de ulei de măsline așezată pe masă, vibe-ul ceremoniei va deveni mai grecesc. De asemenea, poți folosi frunze de măslin ca să decorezi mesele sau pe post de confetti, în locul orezului aruncat după cununia religioasă. Poți decora și scaunele invitaților cu rămurele de măslin, legate cu panglici din satin.

Nuntă cu tematica Mamma Mia

Sursă: Pinterest

  1. Meniul

Mâncarea este unul dintre cele mai importante elemente ale nunților, dar mai ales ale celor grecești. Yuvetsi este carne de miel sau de vită cu orzo; tiropita sunt niște pateuri cu brânză, dar nu vei vrea să ratezi șansa de a servi Souvlaki la nunta ta grecească.

Citește aici încă câteva idei pentru nunta ta de vară.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment