Nuntă cu tematică literară

Un bibliofil, un scriitor și un cititor de cursă lungă pot visa la o nuntă cu tematică literară, iar dacă unul dintre miri sau chiar amândoi sunt îndrăgostiți de cărți într-un fel sau altul, ei pot alege această tematică de nuntă, pentru a avea o petrecere de poveste, într-un cadru mirific.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă cu tematică literară

Cititorii sunt tot mai puțini, dar asta nu înseamnă că ei nu există. Ei există și iubesc nu doar cărțile, ci și mirosul cărților, iar cea mai mare bucurie a lor este atunci când primesc o carte nouă. Dacă tot iubesc cărțile, ce îi oprește să aibă o nuntă cu tematica lor preferată, cărțile? Nimic. Ei au dreptul să organizeze nunta cu tematică literară, dacă asta este ceea ce își doresc.

Într-un articol anterior am discutat despre romane cu subiectul nuntă, iar acum este timpul să discutăm despre nuntă cu subiectul carte.

Loc pentru poze-pinterest

Loc pentru poze-pinterest.com

O nuntă cu acest gen de tematică va fi una unică și greu de uitat atât pentru miri, cât și pentru invitați. Dacă se fac nunți cu diverse tematici, nuntă tematică festival, nunți la plajă, de ce să nu fie și nuntă cu tematică literară, o nuntă scoasă dintr-o poveste?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum se poate realiza o astfel de nuntă cu tematică literară

La nuntă se crează cadrul și atmosfera dorită de miri, iar asta înseamnă că pentru un bibliofil sau un cititor înrăit, cadrul perfect este acela care te duce cu gândul la cărți, începând de la invitații și până la tort.

nuntă cu tematică literară -buchetul pinterest.com

Pentru a începe cu începutul, vorbim despre invitațile pe care mirii le oferă. Acestea pot fi personalizate pentru a avea această tematică. Nu doar că veți fi foarte originali, dar veți avea invitații care să vă reprezinte și care să arate lumii iubirea voastră pentru cărți.

nuntă cu tematică literară lecose.ro

nuntă cu tematică literară lecose.ro

Apoi, puteți personaliza buchetul de mireasă și lumânările de cununie, astfel încât totul să ducă cu gândul la hartie scrisă, la cărți. Acestea pot avea un aer vintage, sau unul modern, depinde de preferințele voastre.

nuntă cu tematică literară -paperose.ro

O nuntă nu tematică literară trebuie să se vadă și în aranjament, așa că fiți inventivi atât în ceea ce privește culorile, cât și decorul meselor. De asemenea, puteți opta pentru arcade făcute din cărți, pahare personalizate și multe alte lucruri care să ducă cu mintea la basm. O nuntă de basm.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
decor

decor

În plus, chiar și mărturiile pot fi și ele parte din peisaj și practic, puteți transforma o nuntă normală într-o nuntă de basm, o nuntă cu tematică literară și puteți merge cu tematica cât de departe doriți voi. Puteți combina această tematică cu ceva modern, sau puteți merge cu ea până la final.

În ceea ce privește tortul, puteți să vă lăsați liberă imaginația și să faceți chiar voi design-ul tortului, sau puteți să vă insirați din alte părți.

tort

tort-elegantweding.com

Pentru ca totul să fie perfect, puteți comunica echipei de cameramani și fotografi să editeze filmarea și fotografiile astfel încât, atunci când veți viziona nunta, să pară că vizionați un basm, pe care voi chiar l-ați trăit în realitate.

nuntă cu tematică literară pinterest

nuntă cu tematică literară pinterest.com

În sfârșit, cititorii pasionați poți avea propiul lor basm, o poveste pe care să o scrie chiar ei, povestea nunții lor, căci pot organiza o nuntă cu tematică literară, fiind totodată cei mai originali.

Pe site-ul www.bookaholic.ro veți găsi alte informații despre nunta cu tematică literară.

Despre autor

M Olga

Adauga un comentariu

Leave a Comment