Nuntă cu tematica anilor 20

Mulțumită capodoperei create pentru ecran după romanul lui F. Scott Fitzgerald, Marele Gatsby, serialului de televiziune Downtown Abbey și popularității în creștere a stilului vintage, unul dintre cele mai în trend stiluri pentru nunți este acela al anilor 20. Iată aici cele mai interesante idei pentru o nuntă cu tematica anilor 20.

teilor.ro

Nuntă cu tematica anilor 20

Nuntă cu tematica anilor 20

Sursă: Little Chapel

Nuntă cu tematica anilor 20

Sursă: Pinterest

  1. Decorul

Decorul pentru nunta ta ar trebui inspirat din capodopera Marele Gatsby, pe care am menționat-o și mai sus. Filmul este un regal al stilului anilor 20, atât decorul, cât și costumele, fiind cu adevărat impresionante. Câteva dintre ideile mele preferate sunt: un decor în nuanțe de auriu și negru, veselă aurie sau cu sclipici, decorațiuni mari pentru mese, împodobite cu paiete sau cu pene, mini-sticluțe de whiskey pe post de mărturii, candelabre și fețe de masă cu paiete. De asemenea, poți împodobi invitațiile, deserturile și tortul cu mărgele sau cu perle. Deviza anilor 20 este: cu cât mai mult, cu atât mai bine!

Nuntă cu tematica anilor 20

Sursă: Pinterest

  1. Bar

Zbuciumații ani 20 se învârt în jurul Prohibiției, care a dus la creearea locurilor speciale și a cercurilor restrânse și exclusiviste de persoane în care se consuma alcool în mod ilegal. Cocktail-urile la modă în anii 20 erau cele pe bază de whiskey și de martini, deși poți servi aceste băuturi și seci. Băutura care ar trebui să troneze însă la nunta ta este șampania, care ar trebui să fie cât mai multă și prezentată într-un mod cât mai impresionant și extravagant.

Nuntă cu tematica anilor 20

Sursă: Pinterest

  1. Meniu

Aperitivele de la petrecerea ta în stilul anilor 20 ar trebui să includă un cocktail din fructe de mare, ouă umplute și mini-sandwichuri. Felul principal poate include orice tip de carne cu cartofi – de exemplu, carne de miel cu cartofi rumeniți pe grătar, asezonați cu legume, precum mazăre sau morcovi. La desert, poți servi fructe, bezele sau prăjitură cu ananas. Și, bineînțeles, să nu uităm de tortul de nuntă, care trebuie să fie cu adevărat luxos!

teilor.ro

Nuntă cu tematica anilor 20

Sursă: Prohibition Pop Band

  1. Entertainment

Anii 20 sunt cunoscuți pentru petrecerile lor extravagante și sălbatice, cu muzică dată la maxim și cu mult dans, venit, cel mai probabil, după mult alcool. În anii 20, erau la modă trupele de muzicieni la alămuri. E greu să găsești așa ceva în ziua de astăzi, dar poți angaja un DJ sau, și mai bine, o trupă care să cânte toată noaptea. De asemenea, nu te sfii să aduci magicieni, acrobați sau dansatori.

Nuntă cu tematica anilor 20

Sursă: Tasty Catering

De asemenea, iată o listă de melodii perfecte pentru petrecerea ta în stilul anilor 20.

Nuntă cu tematica anilor 20

Sursă: Pinterest

  1. Rochia de mireasă

Rochiile de mireasă vintage, fie că aparțin anilor 20 sau altei decade de mult apuse, au revenit în stil și sunt o emblemă a eleganței și a feminității. Poți opta pentru o rochie dreaptă până în pământ, până la glezne sau chiar până la jumătatea gambei. Axează-te în schimb pe cum e împodobită – dantela, perlele, mărgelele, paietele, franjurile și chiar penele sunt perfecte pentru o nuntă cu tematica anilor 20.

Iată aici și câteva rochii de mireasă în stilul anilor 40.

teilor.ro

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

4 Comentarii

Leave a Comment