Nuntă cu accente regale

Orice mireasa isi doreste ca in ziua nuntii sa fie o adevarata printesa sau regina, acesta este si motivul pentru care multe fete viseaza la aceasta zi speciala inca din copilarie, vizualizand  rochia de mireasa pana la cele mai mici detalii. Pentru o astfel de zi este potrivita organizarea nuntii dupa o nunta regala, un bal in care rafinamentul si bunul gust se reflecta in orice amanunt. Iata si cateva idei pentru o nuntă cu accente regale.

Nuntă cu accente regale

Nuntă cu accente regale

Sursă: Wed Mag

Pentru ca evenimentul tau sa aiba accente regale, paleta de culori trebuie aleasa cu o deosebita atentie, deoarece este foarte importanta. Ea se va reflecta din elementele de decor, din florile de la nunta, din materialele folosite si din tinuta celor doi miri. Trebuie evitate culorile foarte puternice si nunta intr-o singura culoare pentru ca astfel va fi redus rafinamentul si eleganta ce nu trebuie sa lipseasca la o nuntă cu accente regale.

Inlocuieste culoarea alba cu ivory in toate nuantele sale si cu nuante de crem. Rochia de mireasa in culoarea ivory, indiferent de nuanta, va da o eleganta aparte tinutei de mireasa. Nuantele metalice trebuie sa fie nelipsite, ele fiind deosebit de importante. Auriu, argintiu sau culoarea bronzului vor conferi contrastul ce nu trebuie sa lipseasca, de asemenea, si vor evidentia detaliile sculpturale, fine, vor face diferentierea intre materialele folosite la un evenimente de acest fel.

Nuntă cu accente regale

Elementele de decor ar trebui sa aiba forme rotunjite, armonioase, nu forme cu linii drepte. Si asta este valabil atat pentru vazele de pe mese cat si pentru sfesnice sau pentru orice alt tip de suporturi. Pentru a crea umbre si jocuri de lumina-intuneric, formele sculpturale sunt cele indicate, deoarece folosite vor conferi rafinament si, de asemenea, merg foarte bine in cazul in care paleta de culori aleasa este in nuante ce se apropie sculpturilor. Nuntă cu accente regale

Indiferent ce folosesti ca suport pentru flori pe mesele invitatilor, aceste suporturi trebuie sa probuca un impact vizual puternic. In functie de forma, stil si marimea acestor suporturi pentru flori va fi dat tonul intregului eveniment. Evita sticla pentru ca este mult prea moderna si vei pierde din accentele personale ale nuntii. Alege insa metal sau ceramica. Sfesnicele, vazele, suporturile de flori vor avea un aspect pretios in special daca sunt sculptate sau ornate si impresinoante prin forma lor. Fireste ca vei alege suporturile pentru flori in special in functie de florile pe care acestea le vor contine pentru a se completa si evidentia reciproc.

Materialele textile prezente la receptie creaza o ambianta placuta. De asemenea, invitatii va trebui sa aiba contact cu acestea pe tot parcursul nuntii tale. Acesta este motivul pentru care materialele textile folosite trebuie alese de o buna calitate, indiferent daca este vorba de catre fetele de mese huse de scaune sau alte accesorii. Alege materiale textile lucioase in locul celor mate, de exemplu saten. Aceste materiale ar trebui sa nu aiba model, sau, daca au, acesta sa fie foarte discreat si frafinat. Daca scaunele de la mese sunt frumoase poti sa nu le acoperi cu huse. Accesorizeaza-le cu funde elegante pe care poti monta, daca doresti, flori, brose sau alte elemente cu impact vizual.

Nuntă cu accente regale

Pentru un eveniment regal florile au o importanta majora. Decorul de la nunta si florile trebuie sa se completeze unul pe altul, atat in ceea ce priveste culoarea cat si in ceea ce priveste stilul. Arnjamentele florale bogate vor fi mereu bine-venite la o nunta cu accente regale. Atentie insa la cobinatia cromatica a florilor. Este de evitat o multitudine de culori si contraste puternice. Lmiteaza-te la una sau doua culori principale. Flori elegante, in diferite marimi, texturi si forme poti alege insa, iar evenimentul tau va avea tenta dorita. Daca vei respecta aceste reguli, aranjamentele tale florale vor arata elegant.

În continuare, te invit să citeşti cum să ai un candy bar regal pentru nunta ta.

Despre autor

Continut CP

Leave a Comment