Nunta, cosmarul multor mirese

Nunta este pentru multe mirese un vis frumos, care in sfarsit devine realitate. Pentru altele, insa, se transforma intr-un cosmar pe care si-ar dori sa il uite. Mai jos vei gasi cateva dintre povestile unor nunti pe care multe mirese si-ar fi dorit probabil sa le uite. In special momentele in care au simtit ca evenimentul se duce pe apa sambetei.

Nunta, cosmarul multor mirese

1. Nunta la care tatal miresei a disparut. Timp de o ora nu a putut fi gasit. Si asta pentru ca nu era de acord ca fiica lui sa se casatoreasca. Sau cel putin, nu cu barbatul pe care el nu il placea si nu il putea accepta ca ginere. Din fericire, dupa o ora, tatal miresei a fost gasit si a fost convins sa participe la eveniment. A fost facut sa inteleaga ca viitorul lui ginere o face fericita pe fiica lui.

Nunta, cosmarul multor mirese

Bravo TV

2. Nunta la care tortul a inceput sa cada. Mirii au mers la o cofetarie locala pentru a lua tortul de nunta. Calitatea desertului era una indoielnica, insa era prea tarziu sa mai schimbe ceva. Asa ca au riscat, pentru ca se stie ca uneori in viata trebuie sa mai si risti. Insa in cazul acelor miri riscul a fost prea mare. Si asa se face ca la nunta, inainte de a fi taiat, tortul a inceput sa cada. Bineinteles ca unii oameni cu imaginatie au incercat sa remedieze situatia si sa improvizeze un tort cat de cat potrivit pentru nunta, folosind partile ramase din desertul ales de miri.

3. Nunta la care s-a ascult muzica de la… telefonul mobil. Cat de ghininist sa fii? Sa alegi DJ-ul, lista cu melodiile pentru nunta, si chiar in timpul evenimentului, sa fie oprita energia electrica! Si bineinteles ca DJ-ul si echipa sa nu erau pregatiti pentru un astfel de scenraiu. Ceea ce inseamna ca invitatii au fost nevoiti sa improvizeze. Insa, desigur, miresei i-a cam pierit cheful de distractie.

CITESTE SI: Nunta intre erotism si pornografie

CITESTE SI: O mireasa de cosmar

Nunta, cosmarul multor mirese

Marco Matteucci

4. Nunta la care un invitat beat a sarit in apa. Bineinteles ca toti ceilalti si-au facut griji pentru el, crezand ca si-a pierdut viuata, ca a vrut sa se sinucida. Au fost chemati si medicii, a fost cautat mai bine de o ora, timp in care, bineinteles, nunta a fost ultima grija a invitatilor si a mirilor. Din fericire, invitatul care a baut prea mult nu a patiti nimic. Insa cu siguranta a distrus nunta cuplului.

5. Nunta la care verighetele au fost pierdute. Bineinteles ca persoana care trebuia sa se asigure ca bijuteriile vor fi aduse la biserica, nu a facut asta. Si, astfel, cand a fost nevoie de ele, ia-le de unde nu sunt! Au fost folosite verighetele altor invitati in timpul ceremoniei, timp in care o alta persoana a plecat de la nunta pentru a lua verighetele mirilor. Traficul era infernal pentru ca daca tot ai ghinion, ai cu carul.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca organizezi evenimentul, atunci acolo ai putea gasi surse de inspiratie. Vizionare palcuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment