Nuntă boho în grădină

Şedinţa foto pe care v-o voi prezenta astăzi le are pe toate! O mireasă frumoasă, care a ales pentru ziua cununiei să îşi accesorizeze coafura cu o cunună boho şi îndrăzneaţă de flori, o masă atât de dulce încât nu are cum să nu atragă toate privirile şi o paletă cromatică dominată de portocaliul vioi, care te vor fermeca în ultimele zile de vară şi primele zile de toamnă! Ca să nu mai spunem că această nuntă nu s-a bucurat de un tort, ci de trei! Aşadar, iată câteva idei superbe şi ingenioase pentru o nuntă boho în grădină.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă boho în grădină

Să o primim cu braţele deschise pe artista din spatele aparatului foto, şi anume Sierra de la CeeCee Photo Design, care ne va vorbi despre viziunea ei boho pentru această nuntă.

„Inspiraţia pentru această şedinţă foto mi-a venit de la florile artistice pe care le-am găsit la locaţie. M-am gândit imediat la o cunună de flori mare pentru mireasă, care să îi ofere înălţime. Am vrut ca întregul stil al ceremoniei să fie îndrăzneţ, dar şarmant şi romantic deopotrivă. Boem, dar totodată elegant. Ce a rezultat a fost o şedinţă foto stilată şi boemă cu elemente vintage amestecate cu accente moderne.

Pentru paleta de culori, am ales pasteluri mai ales în zona rozului, potrivite pentru o nuntă de vară, amestecate cu crăiţe portocalii pentru o vibraţie modernă. Mireasa noastră a purtat o rochie simplă şi albă, împodobită cu un strat de dantelă şi cu o fundă vintage la spate.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Masa rotundă a inclus decor vintage cu accente aurii, un aranjament floral central aşezat între piersici şi portocale proaspăt tăiate. Cartonaşele cu numele invitaţilor aşezaţi la fiecare masă au fost de fapt bucăţele de sticlă de mare în nuanţe pastel cu text personalizat şi scrise de mână.”

Nuntă boho în grădinăNuntă boho în grădinăNuntă boho în grădinăNuntă boho în grădinăNuntă boho în grădinăNuntă boho în grădinăNuntă boho în grădinăNuntă boho în grădinăNuntă boho în grădinăNuntă boho în grădină

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment