Nuntă art deco cu catifea albastră

Şedinţa foto de astăzi ne face să călătorim puţin în timp, într-un mod luxos şi încântător. Nuanţele de albastru intens contrastează cu tonurile pastelate de coral şi de peach (culoarea piersicii), în această interpretare modernă şi romantică a glam-ului specific petrecerilor lui Gatsby – vorbim despre scaune-fantomă, sfeşnice din sticlă şi o rochie de mireasă de basm, din dantelă. Haideţi să vedeţi împreună cu noi aceste idei superbe pentru o nuntă art deco cu catifea albastră.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nuntă art deco cu catifea albastră

Am adus astăzi pentru voi câteva cuvinte ale lui Megan de la Sweet Peach Planning în legătură cu sursele de inspiraţie ale echipei de organizare, surse care au stat în spatele acestui glamour art deco. „Design-ul şedinţei noastre foto s-a bazat pe catifeaua albastră moale şi luxoasă, care a creat o atmosferă bogată şi romantică. Am găsit inspiraţia în culoarea închisă a fructelor de pădure şi a smochinelor, aşa că albastrul a fost combinat cu nuanţele intense de mov şi purpuriu.

Florile au fost în culori estompate, în comparaţie cu această paletă cromatică bogată. Acestea au căzut într-o zonă de alb, peach şi mov şi au creat puntea de legătură între nuanţele deschise şi visătoare de albastru şi picăturile mai închise de tonuri de pământ. Am încorporat şi câteva texturi distractive, precum garoafele creţe care contrastau cu anthuriumul cerat şi cu ranunculus.

Altarul era din sticlă lucioasă şi ne-am bucurat şi de o bibliotecă cu margini aurii. Pe fiecare raft am presărat vaze asortate cu boboci; am folosit, de asemenea, recipiente simple din sticlă, în care am aşezat flori mari şi verdeaţă. O varietate de lumânări înalte au decorat, de asemenea, rafturile, precum şi drumul către altar. Am folosit nişte superbe scaune-fantomă pentru a se asorta cu lumânările şi pentru a adăuga o notă modernă spaţiului art deco.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Fiecare loc de la masă a avut propria smochină, iar masa a fost decorată cu afine. Vaza aurie din mijlocul mesei a încoronat un teanc de cărţi vintage. Pe mese am aşezat, de asemenea, flori şi verdeaţă, precum trandafiri, lalele, ranunculus, eucalipt, spirea, călin, gura leului şi margarete. Şi, cireaşa de pe tort, candelabrul de deasupra a fost decorat cu ruscus italian.

Tortul de nuntă a avut un design modern art deco, pentru a complementa locaţia. Acesta a capturat esenţa catifelei albastre, atât de prezente în decor. În decor, am amestecat o serie de design-uri moderne şi tradiţionale art deco, dar le-am păstrat monocrome pentru un feeling modern. Şi, desigur, pentru a face catifeaua albastră cel mai important element al decorului.

Credem că accentele date de catifeaua albastră sunt cele mai potrivite pentru o nuntă romantică de toamnă sau de iarnă, aşa că rochia de mireasă cu mâneci lungi a fost în perfect acord cu restul decorului.”

Nuntă art deco cu catifea albastrăNuntă art deco cu catifea albastrăNuntă art deco cu catifea albastrăNuntă art deco cu catifea albastrăNuntă art deco cu catifea albastrăNuntă art deco cu catifea albastrăNuntă art deco cu catifea albastrăNuntă art deco cu catifea albastrăNuntă art deco cu catifea albastrăNuntă art deco cu catifea albastră

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment