Nunți care ne inspiră. Nunta Alinei Ceusan

Nunta Alinei Ceusan, poveste de dragoste la Castel

Nunta Alina Ceusan

Nunta Alina Ceusan

Chiar dacă nu credem în Feți-Frumoși putem visa la o nuntă ca în basme la Castel, iar visul uneori poate deveni realitate. A demonstrat-o Alina Ceușan , cea mai de succes  bloggeriță de fashion din România, urmărită de aproape 500.000 de persoane pe Instagram, care s-a căsătorit luna aceasta, după 7 ani de relație  cu un cunoscut hair-stilist din Cluj, Raul Tisa. Bloggerița și-a dorit o nuntă ca în basme  și a muncit pentru a-și îndeplini visul, pregătirile pentru nuntă au fost documentate pas cu pas în story-urile bloggeriței de pe  Instagram și putem spune fără să folosim cuvinte mari că nunta Alinei Ceusan a avut ceva magic. Rochii de prințesă modernă, decoruri de film, focuri spectaculoase de artificii, dar și un castel.  Nunta a fost o îmbinare între vechi și nou, un mix reușit între modern și tradiție, Alina Ceușan meritându-și rolul de influencer. Cum arată o nuntă la Castel atunci când ti-o permiți dar mai ales cum poate arăta nunta mult visată atunci când pui suflet în organizarea ei, regăsiți în rândurile de mai jos.

Decor de basm la Nunta Alinei Ceusan

Bloggerița a ales pentru nuntă Castelul Bánffy de la Bonțida, denumit și Versailles-ul Transilvaniei,  foarte popular în rândul tinerilor  fiindcă găzduiește anual celebrul festival Electric Castle. Alegerea Castelului a fost doar prima alegere inspirată, dintr-un lung șir.  Curtea castelului și copacii din zonă au fost decorate cu garoafe roșii, o alegere total atipică pentru o nuntă, dar care a adus un plus de farmec decorului cu accente gotice. Castelul Banffy a fost prima noastră alegere, pentru că mi-am dorit emoţie, asta înseamnă pentru noi castelul. Emoţie. Mi-am dorit să ieşim cumva afară din sfera nunţilor de restaurant, a declarat Alina Ceușan.

Alegerea rochiilor, 

Nunta Alinei Ceusan

Nunta Alinei Ceusan

Nu pot, având în vedere natura meseriei mele, să mă dedic unui singur look. Și-atunci am ales mai multe opțiuni. Am ales o rochie de inspirație victoriană pentru ceremonie și prima parte a nunții, după care, după apusul soarelui, o să mă schimb în ceva mai sparkly,în ceva mai sexy, ceva mai eclectic, să spun așa, după care, dacă o să fie cazul, o să mă schimb într-o a treia rochie’, a declarat bloggerița într-un interviu pentru Antena 1.

A ales să poarte 2 rochii, prima, de inspirație victoriană, cu umerii goi, din tulle voluminos si cu o trenă lungă din mătase, având insă o spărtură foarte sexi, care în timpul ceremoniei religioase a fost ascunsă între faldurile voluminoase însă la la ședința foto de după a  lăsat la vedere picioarele sexy bloggeritei. La rochia creatie Loulou Brand Alina a ales să poarte ghete din dantelă, create special pentru ea de designerii Ana Cori. Cea de-a doua rochie a fost strălucitoare, spectaculoasă și foarte sexy, perfect asortată cu petrecerea de nuntă.

Nunta Alinei Ceusan

Nunta Alinei Ceusan

În ceea ce privește machiajul Alina a ales să se machieze singură pentru ziua cea mare, aducîndu la Bonțida intreaga masă de machiaj. Nunta Alinei Ceusan demonstrează încă odată că atunci când pui suflet și emoție în ceea ce faci lucrurile vor fi la înăltimea așteptărilor.

Ne-a plăcut nunta Alinei Ceusan, îi urăm o căsnicie plină de emoție așa cum și-a dorit să-i fie și nunta și încheiem și cu câteva sfaturi pe care bloggerița le are pentru viitoarele mirese: E o nebunie, îţi spun. Adică există o ordine, trebuie să iei lucrurile în ordine, DJ, invitaţii, şerveţele, foarte multe lucruri. Nu mergeţi neapărat pe ideile clasice de nuntă şi nu vă împotmoliţi în ideile celorlalţi, care probabil vă dau tot felul de sugestii, e foarte bine să faci exact ceea ce vrei tu în ziua nunţii. Pentru mirese, să aibă o pereche de tocuri de schimb care să le fie comode pentru dansat, machiaj water proof neapărat, pentru că emoţiile. Vrei -nu vrei, îşi fac apariţia şi cred că asta e foarte important, mai ales dacă lucrezi cu make-up artist, să îl rogi să se ocupe de toate detaliile astea.

Pentru alte nunți de poveste urmăreste StudioBlitz.

 

 

Despre autor

C. Alina

2 Comentarii

Leave a Comment