Cât de spectaculoasă a fost de fapt nunta Adelinei Pestritu?

Nunti mondene. Nunta Adelinei Pestritu

Nunta Adelinei Pestritu

Nunta Adelinei Pestritu

Tuturor ne plac vedetele, le urmărim viata pe rețelele de socializare, în revistele mondene și la TV, viața în lumina reflectoarelor a fascinat dintotdeauna, iar atunci când o vedetă ajunge în fața altarului în jurul nunții se scriu povești, apar bârfe și nunta  concurează instantaneu la titlul de nunta anului.

Weekend-ul ce tocmai a trecut a fost marcat pe Instagram de nunta Adelinei Pestritu, o populară celebritate mioritică, urmărită de peste 1,2 milioane de persoane pe Instagram. Cum a fost nunta Adelinei Pestritu, câte rochii a schimbat frumoasa prezentatoare, cum a arătat tortul? Toate acestea le poti afla in rândurile de mai jos, o radiografie obiectivă despre nunta Adelinei Pestrițu.

Vedeta si-a mediatizat intens evenimentul tinându-si fanii la curent cu organizarea acesteia pas cu pas. Promisiunea că va fi una spectaculoasă a fost respectată întru totul, restaurantul la care s-a desfăsurat evenimentul acceptând provocarea de a găuri tavanul salonului proaspăt renovat pentru a face posibil unul din momentele dorite de miri.

Rochiille Purtate de Adelina Pestrițu

Pentru ceremonia religioasă Adelina Pestritu a ales să poarte o superbă rochie tip prințesă, creată special pentru ea de Pronovias, buchetul miresei, din cale bordo, a creat un contrast perfect cu albul imaculat al rochie. Pe cât de frumoasă a fost rochia pe atât de frumos a fost și gestul Adelinei, care imediat după nuntă a declarat pe blogul personal că va dona această rochie, în scop umanitar – Am purtat-o la cel mai frumos eveniment din viața noastră de cuplu și cu siguranță va ajunge în mâinile cuiva care să o aprecieze așa cum am apreciat-o și eu. Dar cel mai important, banii vor face subiectul unui gest nobil, prin care vom contribui la strângerea de fonduri pentru niște copilași care au cu adevărat nevoie de ei pentru a trăi și a se putea bucura de fiecare zi. Îmi doresc să răsplătesc cumva tot binele de care am parte printr-o astfel de acțiune, care nu ar fi nici prima și mai mult ca sigur nici ultima (…). 

Pentru petrecere, așa cum erea de așteptat Adelina a optat pentru o rochie spectaculoasă,  to albă, cu spatele gol şi mâneci transparente pe care au fost aplicate pietre strălucitoare şi pene, rochia a avut o trenă impresionantă și i-a pus vedetei în evidență toate calitățile.Se estimează că penntru ambele rochii, Adelina a scos din buzunar în jur de 40.000 de euro.

nunta Adelinei Pestritu

nunta Adelinei Pestritu

 

Decorurile de la nunta Adelinei Pestrițu

Adelina a declarat pe blogul personal că-și dorește ca decorul salonului în care se va desfășura evenimentul să tindă către perfecțiune. A luat drept model decorurile de la nunțile libaneze, mixând decorurile din flori de hartie de pe tavan și pereți cu decorurile din flori naturale pe mese și în arcade.  Care a fost rezultatul? Dacă ne luăm după declaratiile vedetei, decorul a atins perfecțiunea – Decorul, o splendoare. Doua echipe si alti 20 de oameni au lucrat zi de zi, timp de doua saptamani, pentru fiecare detaliu inclus in ceea ce a imbracat sala mai ceva ca in povesti. Dacă aruncăm o privire pe pozele de la eveniment , nu ne ramâne decât să fim de acord că echipa care s-a ocupat de decorarea salonului a făcut o treabă excepțională. Personal am apreciat în mod special decorul exotic de pe mese, care a dat un aer luxuriant salonului.

Nunta Adelinei Pestritu

Nunta Adelinei Pestritu

Cireașa de pe tortul miresei

Cel mai spectaculos moment de la nunta Adelinei Pestrițu a fost fără doar și poate apariția tortului.  Un uriaș tort, cu 5 etaje, decorat cu flori albre, a fost coborât din tavan la doisprezece noaptea. Pentru ca acest moment să poată fi posibil, a fost făcută o spărtură în tavanul restaurantului.

Frumoasa vedetă a reușit și de această dată să surprindă, pozele de la nunta Adelinei Pestrițu sunt unele cu adevărat reușite, cu siguranță aici a fost și meritele fotografului. Așteptăm cu nerăbdare si trailer-ul nunții Adelinei Pestrițu, care cu siguranță va fi la fel de spectaculos ca si nunta. Pentru trailere de la nunți mai frumoase ca în filme, te invit pe pagina StudioBlitz.

Nunta Adelinei Pestritu

Nunta Adelinei Pestritu

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment