Nu te căsători cu el dacă face asta

Dacă se apropie căsătoria sau sunteți pe cale să alegeți să vă căsătoriți, dar ai îndoieli, acest articol este pentru tine. Iată câteva semne că nu el este cel cu care vei avea viața pe care o meriți.

Nu te căsători cu el dacă face asta

  1. Nu are calități pe care le cauți

Cu toții avem o mică listă de calități pe care le căutăm în persoana cu care dorim să ne petrecem restul zilelor, mai ales dacă vrem să întemeiem o familie. Dacă simți că ai făcut un compromis acceptând lipsurile persoanei de lângă tine, trebuie să fi sigură că acest om merită să renunți la ce ți-ai dorit întotdeauna de la un partener, asigură-te, deci, că nu vei regreta pe viitor acest mic dar mare compromis.

  1. Nu îți spune că te iubește aproape deloc

 Deși poate fi deranjant să îți repete mereu că te iubește, dacă nu auzi aceste cuvinte din gura partenerului niciodată sau aproape niciodată, înseamnă că nici nu simte asta pentru tine.

Nu te căsători cu el dacă face asta

Nu te căsători cu el dacă face asta

  1. Te minte uneori

Sinceritatea este una dintre pietrele de temelie ale unei relații bogate, oneste și sănătoase. Chiar dacă te minte când vine vorba de lucruri mici aparent lipsite de importanță, cu timpul va începe să mintă și despre lucruri care vor conta pentru tine. O relație bazată pe minciună este lipsită de viitor.

  1. Nu îți arată că ești prioritară pentru el

Partenerii ar trebui să se poziționeze pe primul loc unul pe altul, dacă nu simți că partenerul te susține și nu te consideră cea mai importantă persoană din viața lui, atunci viața ta de familie, în eventualitatea unei căsătorii, va fi una foarte tristă. Întreabă-te dacă îți dorești așa ceva pentru tine de acum înainte.

  1. Nu te comporți natural și firesc când e prin preajmă

Dacă ai impresia că trebuie să te prefaci că ești altcineva pentru a-i face pe plac sau pentru a-i menține interesul, gândește-te mai bine dacă merită efortul. Dacă simți că ar putea fi enervat de unele trăsături ale tale sau că nu te-ar putea accepta dacă ai fi tu însăți, este momentul să rupi legăturile cu acest om!

  1. Faci totul singură în relație?

Dacă nu se implică la fel de mult ca tine sau dacă nu vrea și el ca relația să meargă la fel de mult cum îți dorești tu, caută un alt partener care să te vrea mai mult lângă el și să îți cunoască adevărata valoare.

Nu te căsători cu el dacă face asta

Nu te căsători cu el dacă face asta

  1. Nu simți că ești respectată?

Dacă e genul de om care te ironizează mereu și te rănește prin comentariile lui tăioase, trebuie să înțelegi acum că nu vei fi fericită alături de el, aceste tendințe se vor înrăutăți cu timpul și e posibil să se transforme într-o formă de abuz emoțional. Mare grijă!

Pentru a avea termen de comparație, te invit să vizionezi imagini de la nunțile unor oameni care au respectat aceste semne importante despre celălalt și și-au ales parteneri care îi fac fericiți. Vezi clipuri de nuntă pe site-ul StudioBlitz.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment