Nu te-ai casatorit pana la 35 de ani? Ce se va intampla?

Nu te-ai casatorit pana la 35 de ani? Daca esti intr-o astfel de situatie, atunci trebuie sa stii ce se poate intampla de acum incolo. Iata ce spun specialistii in legatura cu situatiile de acest gen. Mai jos vei gasi raspunsurile de care ai nevoie.

teilor.ro

Nu te-ai casatorit pana la 35 de ani? Ce se va intampla?

Ei bine, daca nu te vei casatori pana la acea varsta, atunci este posibil sa nu iti mai doresti sa faci asta. Explicatia este simpla: te vei obisnui cu viata de burlacita si nu vei mai simti dorinta de a te casatori.

Te vei obisnui sa nu dai explicatii nimanui, sa faci ceea ce iti doresti, cand iti doresti. Viata in cuplu presupune unele limitari. Iar datorita acestora, relatia dintre cele doua persoane devine mai puternica. Fiecare trebuie sa faca anumite compromisuri, sa tina cont de celalalt in momentul in care ia o decizie. Insa daca tu te-ai obisnuit sa fii tu cu tine, sa nu tii cont de altcineva pana la varsta de 35 de ani, atunci este posibil sa nu mai vrei sa te casatoresti.

Nu te-ai casatorit pana la 35 de ani Ce se va intampla

Nu te-ai casatorit pana la 35 de ani Ce se va intampla

Poate ca la un moment dat iti suradea ideea de a te castaori, de a intemeia o familie. Insa mai tarziua ai inceput sa te gandesti la problemele si stresul care vor aparea in casnicie. Iar dupa ce ai vazut ca viata de burlacita nu iti aduce astfel de lucruri, cu siguranta ai inceput sa te intrebi daca maritisul este pentru tine. Poate preferi viata din prezent, lipsita de probleme, in locul vietii de femeie casatorita, pe care o poti considera mai complicata.

teilor.ro

Observi ca poti lua orice fel de decizie, fara a tine cont de altcineva. Daca iti doresti ca in ziua urmatoare sa calatoresti, poti face asta. Nu trebuie sa tii cont de altcineva, de planurile altei persoane. Daca vrei sa dai o petrecere acasa, atunci nu te va opri nimeni. Iar in momentul in care observi lucrurile acestea, atunci poate te vei gandi ca viata de burlacita este ideala si nu iti vei mai dori sa te casatoresti.

CITESTE SI: Casatorie sau concubinaj? Care este cea mai buna varianta?
CITESTE SI: Relatii pe care trebuie sa le experimentezi inainte de casatorie

Cand esti burlacita pana la varsta de 35 de ani sau dupa aceasta varsta, atunci te vei putea ocupa de pasinile tale. Te vei concentra asupra locului de munca si asupra lucrurilor care iti fac placere. Poate nu vei mai dori sa renunti la asta dupa 35 de ani pentru a te casatori.

Nu te-ai casatorit pana la 35 de ani Ce se va intampla

Nu te-ai casatorit pana la 35 de ani Ce se va intampla

Daca nu te-ai castaorit pana la 35 de ani, este posibil ca dorinta de a te castori sa dispara. Poate nu vei mai dori sa ai un sot, o familie. De asemenea, ideea de a avea indatoririle unei sotii nu te atrage deloc.

teilor.ro

Nu vei dori sa iti schimbi stilul de viata. Mai ales daca vezi in preajma ta cupluri care au probleme. Poate unul dintre soti este infidel, ori au alte probleme. Iar cand vezi asta, te gandesti ca nu ai motive sa renunti la burlacie.

Asadar, daca nu te-ai casatorit pana la 35 de ani, atunci este posibil sa nu iti mai doresti sa faci asta. Desigur, daca vei intalni persoana potrivita, atunci poate iti vei schimba opinia legata de casnicie. Totul depinde de tine si de ceea ce simti sa faci.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment