Nu mai vrei sa te casatoresti desi ai spus DA?

V-ati logodit, i-ati anuntat pe cei apropiati ca urmeaza sa va casatoriti, ba chiar ati inceput sa organizati nunta, dar acum parca nu mai vrei sa faci pasul cel mare? Se pare ca multe persoane trec prin aceasta situatie inainte de a se casatori. De vina sunt stresul cauzat de organizarea nuntii, gandul la viitor, la care se mai adauga si parintii celuilalt, care poate intervin in relatia voastra si in planurile pentru nunta mai mult decat ar fi cazul. Daca nu mai vrei sa te casatoresti desi ai spus DA, iata ce ar trebui sa stii. Si ce este bine sa faci.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce e de facut daca nu mai vrei sa te casatoresti desi ai inceput sa organizezi nunta

Vestea buna este ca, desi treci printr-o situatie de genul acesta, nu inseamna ca relatia voastra nu va functiona sau ca nu va veti casatori. Recomandat este sa fii sincer/a cu tine, sa te intrebi cum te simti in realitate gandindu-te ca in curand te vei casatori cu partenerul de cuplu. Daca te simti calm/a, daca simti ca este ce trebuie, daca nu te sperie gandul ca veti forma o familie, daca nu te simti deloc agitat/a, atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Cum spuneam mai sus, de vina sunt anumiti factori.

nu mai vrei sa te casatoresti

nu mai vrei sa te casatoresti

Daca, pe de alta parte, te simti agitat/a in legatura cu nunta si cu pasul pe care urmeaza sa il faci, este cazul sa sapi putin. Intreaba-te de ce te casatoresti, de ce acum si de ce cu persoana respectiva. Nu e suficient sa te casatoresti de dragul de a fi casatorit/a.

Este bine sa vorbesti cu cineva. Poate un membru al familiei sau un prieten, ori chiar partenerul de viata. Ai grija cum formulezi totul, asa incat sa nu se inteleaga gresit si sa nu ajungeti la o cearta care poate fi evitata. Discutati deschis, intelegeti-va unul pe celalalt. Intrebati-va cum va vedeti viata de cuplu, familia pe care o veti intemeia, cum va imaginati ca va fi casnicia voastra, ce inseamna pentru fiecare dintre voi sa fie casatorit si cum a fost casnicia parintilor vostri, daca si-a pus amprenta asupra voastra intr-un fel sau altul.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
nu mai vrei sa te casatoresti

nu mai vrei sa te casatoresti

Chiar daca este dificil sa accepti adevarul si sa fii sincer/a cu tine, gandeste-te bine daca exista vreo modalitate prin care sa poti rezolva ceea ce te framanta si de aceea nu mai vrei sa te casatoresti. Poate te deranjeaza faptul ca parintii partenerului intervin prea mult in relatia voastra. Insa asta s-ar putea rezolva intr-un fel sau altul, discutand. Pe de alta parte, daca simti ca nu sunteti compatibili si observi ca va doriti lucruri diferite de la relatie si unul de la celalalt, atunci poate ar trebui sa te gandesti bine daca faci sau nu pasul cel mare. Daca, de exemplu, unul dintre voi isi doreste copii si celalalt nu, aceasta poate fi o problema care sa va duca pe drumuri diferite.

Nu este o situatie foarte placuta, dar daca te confrunti cu ea, cu siguranta vei gasi o rezolvare.

Sursa foto: Unsplash

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment