Nu iti place materialul video de la nunta? Ce e de facut?

Nu iti place materialul video de la nunta? Ce poti face intr-o astfel de situatie? Este, intr-adevar, o situatie neplacuta, un moment pe care cu siguranta nimeni nu ar vrea sa il traiasca. Daca nu iti place filmul de la nunta, pe care il vei avea mereu ca amintire, ce mai poti face?

Nu iti place materialul video de la nunta? Ce e de facut?

Angajezi un videograf tocmai pentru a te asigura ca dupa nunta vei primi un material video deosebit, care sa iti aminteasca mereu de ziua in care te-ai casatorit. Insa, ce se intampla daca vei primi un film care nu iti place absolut deloc? Mai sunt solutii? In primul rand, trebuie sa vorbesti cu cel care s-a ocupat de filmare si de editare. Poate impreuna veti gasi o solutie si veti putea ajunge la un rezultat mai satisfacator pentru voi. Nu va veti gandi neaparat la banii investiti in acea filmare de nunta, ci mai ales la faptul ca ceea ce sperati sa fie un material frumos, artistic, emotinonat, s-a dovedit a fi o mare dezamagire, care nu va poate trensmite nici cea mai mica emotie.

Nu iti place materialul video de la nunta? Ce e de facut?

Nu iti place materialul video de la nunta? Ce e de facut?

Pentru a evita astfel de situatii este recomandat sa cautati cu mare atenti un videograf profesionist. Intrebati-i pe cei care poate au facut nunta deja, cereti-le sfatul. Ei va pot recomanda pe cineva, avand in vedere ca au vazut deja cum lucreaza si la ce rezultate se ajunge. Poate preturile vor fi un pic mai ridicate in cazul unora, insa daca sunteti siguri ca nu va vor dezamagi, atunci poate ar fi mai bine sa ii alegeti pe aceia. In fond, o singura data va casatoriti, iar cu acele momente nu va veti mai intalni niciodata. Nu degeaba se spune ca mai bine este sa previi decat sa tratezi. Asa ca, pentru a preveni astfel de situatii care va vor intrista, cel mai bine este sa fiti atenti cu cine veti colabora in ziua cea mare.

CITESTE SI: Motive pentru care puteti filma voi la nunta
CITESTE SI: Momente care nu trebuie sa lipseasca din filmarea de nunta

Nu iti place materialul video de la nunta? Ce e de facut?

Nu iti place materialul video de la nunta? Ce e de facut?

Unele mirese mai propun o alta solutie. Sa filmati chiar voi propria nunta. Bineintele, nu numai voi, ci si cei dragi. Sunt multe cupluri care au inceput sa faca asta. Desigur, si aici exista riscuri. In timp ce totul este mult mai personal, este posibil ca filmarea sa nu fie una de calitate, mai ales daca nu stiti cum sa folositi camera. Ati putea face si voi asta, separat, pe langa ceea ce face cameramanul. Se pare ca oamenii se simt mult mai confortabil atunci cand sunt filmati de persoane pe care le cunosc.

In general cuplurile sunt multumite de materialul video de la nunta. Insa mai sunt si situatii nefericite in care cei doi si-ar fi dprit sa angajeze pe altcineva, sau ca persoana cu care au colaborat sa faca o treaba mult mai buna. De aceea este foarte important sa aveti grija pe cine angajati pentru a se ocupa de filmarea de nunta. Intebati-i pe cunoscuti, cereti-le sfatul, recomandari. Cautati pe internet si nu va opriti la prima persoana pe care o veti gasi. Este mai bine sa aveti mai multe optiuni, sa aveti de unde sa alegeti.

Iar acum, la final, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment