Nu face aceste greseli atunci cand alegi tortul de nunta!

Tortul de nunta nu este un desert oarecare. Tocmai de aceea mirii trbeuie sa fie atenti la anumite detalii inainte de a-l alege. Evitati greselile pe care le voi mentiona in randurile de mai jos, astfel incat in ziua cea mare atat voi, mirii, cat si invitatii vostri sa va bcuurati de un desert deosebit.

Nu face aceste greseli atunci cand alegi tortul de nunta!

1. Bugetul pentru tortul de nunta nu este stabilit, desi este important. Asa ca aveti grija sa vorbiti dinainte despre acesta. Si dupa aceea, stiind care sunt banii pe care ii puteti investi in desertul special, il veti alege pe cel pe care vi-l permiteti. Este adevarat ca iti doresti un tort impresionant, dar nu exagera si nu alege ceva ce nu va permiteti.

Nu face aceste greseli atunci cand alegi tortul de nunta!

Sugar Ruffles

2. Sunt alese prea multe arome. Da, iti plac mai multe arome si ai vrea sa le combini, pentru ca nu te poti opri numai la una sau doua. Poate vei vrea ca fiecare strat al tortului sa aiba un gust diferit, insa gandeste-te si la invitati, la faptul ca fiecare are preferinte diferite. Este clar ca nu poti tine cont de preferintele culinare ale fiecaruia, asa ca incearca sa te limitezi la cat mai putine arome.

3. Nu tii cont de vreme. Atunci cand alegi tortul de nunta este foarte important sa ai in vedere si conditiile meteorologice. Spre exemplu, daca nunta va avea loc vara, atunci este bine sa ai in vedere faptul ca temperaturile vor fi ridicate, deci tortul trebuie depozitat in conditii optime, astfel incat sa nu se topeasca. Nu va fi o imagine placuta.

4. Pentru tine conteaza mai mult aspectul tortului, decat gustul. Da, este adevarat ca desertul acela special trebuie sa aiba un design aparte, insa nu trbeuie sa ignori nici gustul. Nu uita ca dupa ce va fi taiat, designul nu va mai conta, ci gustul. Daca vrei ca si voi si invitatii vostri sa va bucurati de fiecare inghititura din tort, atunci este bine sa acorzi atentie si gustului, nu numai aspectului. Este ideal sa existe un echilibru intre design si gust.

CITESTE SI: Lucruri pe care nu le stiai despre tortul de nunta

CITESTE SI: Intrerupi petrecerea de nunta pentru a taia tortul?

5. Alegi un tort mult prea mare. Este ideal sa tii cont de numarul invitatilor atunci cand alegi tortul de nunta. Nu are sens sa iei o cantitate mai mare. Vorbeste dinainte cu cofetarul, spune-i cati invitati sunt la nunta, iar acesta va sti ce cantitate sa va recomande.

Nu face aceste greseli atunci cand alegi tortul de nunta!

Wedding cake birthday

6. Alegi un model de tort vazut pe Pinterest. Este foarte bine daca te documentezi inainte si alegi un model foarte atragator. Insa ai grija ce cofetar alegi pentru a face tortul. Asigura-te inainte ca are experienta si indemanarea necesare pentru ca tortul de nunta sa iasa asa cum iti doresti.

7. Ignori suportul pe care va sta tortul. Este adevarat ca la restaurant vi se va oferi unul, insa ce faci daca nu se potriveste cu tematica nuntii? Este clar ca nu va fi o imagine prea furmoasa. Asa ca, cel mai bine ar fi daca ai alege dinainte un suport care sa fie compatibil nu numai cu tortul, dar si cu tematica nuntii.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare polacuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment