Ne inspiram sau nu din nuntile vedetelor pentru propria nunta?

Vezi la televizor cat de frumoasa a fost nunta unei vedete, incat iti propui ca si a ta sa fie la fel, chiar daca asta inseamna sa investesti toate economiile in organizarea acelui eveniment. Vrei sa te simti si tu ca un star de cinema si timp de o zi toate privirile sa fie indreptate spre tine, invitatii sa fie fascinati de eveniment si sa vorbeasca o perioada numai despre asta. Dar este, oare, acest lucru unul bun?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ne inspiram sau nu din nuntile vedetelor pentru propria nunta?

Cred ca nunta voastra trebuie sa fie despre voi. Trebuie sa va reprezinte, sa transmita cine sunteti, ce va place si ce nu va place, ce va caracterizeaza. De asemenea, trebuie sa se incadreze intr-un buget care sa nu va depaseasca posibilitatile financiare. Si mai trebuie sa fie originala. Parerea mea. Nu are de ce sa fie o copie fidela a nuntii unei vedete.

nuntile vedetelor

nuntile vedetelor

Vedetele traiesc in lumea lor, isi permit anumite nunti, au anumite beneficii de pe urma jobului lor. Vedetele pot avea nunti extravagante, bizare poate, pot avea nuntile asa cum vor ele. Si poate sunt de neinteles. Poate aleg sa poarte o rochie de mireasa albastra, poate opteaza pentru un tort de 100 de kilograme, poate se casatoresc pe mare sau in mare. Sunt nenumarate lucruri prin care nunta lor iese in evidenta. Si da, vrei ca si nunta ta sa ramana in amintirea oamenilor. Insa crezi ca este o idee buna daca o vei face sa semene cu o alta nunta? Crezi ca intr-adevar te reprezinta sau pur si simplu iti doresti sa fie altfel pentru ca ce e altfel ramane in amintirea oamenilor?

Daca o vei face numai pentru ca altii sa fie impresionati, atunci evenimentul va fi despre ei, nu despre voi. Si cred ca oamenii isi vor aminti cu mai mult drag de emotia pe care ati transmis-o, de bucuria cu care ati dansat si cu care i-ati incurajat si pe ei sa paseasca pe ringul de dans, de cat de mult s-au distrat in ziua aia, decat de o nunta care va fi ca un spectacol pentru ei. Se va simti daca nu este despre voi si daca o veti face numai pentru ca altii sa fie impresionati. Se vede, se simte cand ceva nu este natural.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
nuntile vedetelor

nuntile vedetelor

Nu uita ca vedetele au lumea lor si acolo multe lucruri sunt permise. Insa, in cazul oamenilor care nu sunt celebri, o nunta iesita din tipare poate nu este tocmai o idee buna, daca ideea nu vine din ceea ce va doriti voi. Daca tu chiar iti doresti sa porti o rochie de mireasa albastra, daca te reprezinta cu adevarat, atunci poart-o. Chiar daca unii invitati vor fi socati de alegerea facuta. Dar nu o face numai pentru ca actrita ta preferata a facut acelasi lucru la propria nunta.

Fii sincera cu tine, stai de vorba cu tine si afla ce iti doresti cu adevarat. Astfel nu vei da gres.

Si acum, la final, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta.

Sursa foto: Pexels

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment