Muzica pe care o puteti asculta la nunta

Muzica pe care o puteti asculta la nunta trebuie sa va reprezinte, sa transmita un mesaj frumos, care sa va placa. De asemenea, ar putea fi melodii care vorbesc despre sentimentele pe care le aveti unul fata de celalalt, despre personalitatea voastra, precum si despre cuplul pe care il formati. Nu este floare la ureche sa organizezi o nunta, totul trebuie sa fie impecabil, alegerile le veti lua impreuna, asa cum se intampla si in ceea ce priveste muzica ce va fi ascultata in ziua cea mare. Mai jos veti gasi cateva piese pe care le consideram potrivite pentru un astfel de eveniment, insa decizia finala va apartine numai voua, in functie de preferintele pe care le aveti, precum si de informatiile pe care le cunoasteti despre invitatii vostri. Pentru ca trebuie sa tineti cont si de ei in momentul in care luati anumite decizii referitoare la nunta, avand in vedere ca si ei trebuie sa se bucure de eveniment.

Muzica pe care o puteti asculta la nunta. Sugestii

Leona Lewis – Bleeding Love

Melodia a fost inspirata de o relatie la distanta si a fost inclusa in albumul „Spirit” aparut in anul 2007. Cantecul a fost lansat dupa ce Leona Lewis a castigat cel de-al treilea sezon al emisiunii The X Factor. Este o piesa pe care sigur o stiti, insa poate pana acum poate nu v-ati gandit ca ati putea sa o includeti in lista cu piese de ascultat in ziua marelui eveniment.

Muzica pe care o puteti asculta la nunta

New England Fine Living

Taylor Swift – Love Story

Muza acestei piesa a fost iubitul lui Taylor Swift din acea perioada, plus un pic de ajutor venit din partea lui Shakespeare. A aparut in anul 2008 in albumul „Fearless” si va poate cuceri imediat prin vocea cunoscutei Taylor Swift.

Justin Timberlake – Pusher Love Girl

Muzica pe care o puteti asculta la nunta trebuie sa transmita o anumita emotie, sa comunice un mesaje, iar aceasta balada romantica ar putea reprezenta cea mai buna alegere cand discutam despre melodiile pe care le-ati putea asculta in ziua in care veti spune bucurosi „DA”. A aparut in anul 2013, iar albumul in care a fost inclus se numeste „The 20/20 Experience”.

Muzica pe care o puteti asculta la nunta

I Take You

Bruno Mars – It Will Rain

Mesajul melodiei este unul clar, asa ca daca sunteti fani Bruno Mars ori pur si simplu melodia vi se pare si voua indicata pentru a o asculta in ziua cea mare, atunci stiti ce trebuie sa faceti. Este adevarat ca nu este precum alte cantece, in sensul ca aici se vorbeste despre consecintele unei povesti de dragoste care nu are un final fericit. Insa daca este ceva ce va place si va face sa credeti ca este o piesa numai buna pentru a o asculta in ziua cea mare, atunci o puteti include fara probleme in lista cu melodii pentru nunta.

Muzica pe care o puteti asculta la nunta trebuie sa aiba anumite caracteristici, trebuie sa aiba un mesaj puternic, trebuie sa va faca sa abandonati scaunele si sa mergeti pe ringul de dans pentru a va bucura de versurile si de linia melodica a piesei.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment